- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Lesz intel 64bites processzor?
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Lockstock
aktív tag
-
fLeSs
nagyúr
Esetleg kereső? Bővebben: link
A topik zárolva! -
Sunzi
aktív tag
-
Router
őstag
-
SzlobiG
félisten
-
Router
őstag
az intel sosem volt az újítások terén megfizethető tehát arra még várnod kell egy kicsit, hogy európai megjelenése után megfizethető legyen bár kinek mit bír a pénztárcája!
-
Lockstock
aktív tag
-
Router
őstag
-
Sunzi
aktív tag
hát az LGA 775 az önmagában még nem 64 bit mert ugyanúgy tolhatsz bele 32 bitest is sőt szinte még csak azt!!!
64 bites intel procc viszont már régebb óta van mint a 64 ha jól tudom de ez csak a Xeonokra vonatkozik!
amúgy minden prescott magban benne van az EMT 64 techonógia már most is csak hardveresen le van tiltva!Szerintem Te az Itanium-ra gondolsz, nem Xeon-ra. A Xeon-ok is EMT64-el dolgoznak...
-
Lockstock
aktív tag
hát az LGA 775 az önmagában még nem 64 bit mert ugyanúgy tolhatsz bele 32 bitest is sőt szinte még csak azt!!!
64 bites intel procc viszont már régebb óta van mint a 64 ha jól tudom de ez csak a Xeonokra vonatkozik!
amúgy minden prescott magban benne van az EMT 64 techonógia már most is csak hardveresen le van tiltva!Amúgy a P4 3E Ghz az Prescott? 1Mb L2 Cache, 800Mhz
-
norbiphu
őstag
-
Lockstock
aktív tag
amúgy minden prescott magban benne van az EMT 64 techonógia már most is csak hardveresen le van tiltva!Mondjuk én nem a Xeonra gondoltam, hanem az átlagfelhasználó által is megfizethető kategóriára!
Megjelenik még itt Európában is ebben a negyedévben az a típus amit már nem kell megbolygatnunk, hanem alapból tudja? -
Viktor77
titán
amúgy minden prescott magban benne van az EMT 64 techonógia már most is csak hardveresen le van tiltva!Ezt írtam b.meg??? A faszom kivan már, hogy senki nem tud olvasni!

-
Router
őstag
amúgy minden prescott magban benne van az EMT 64 techonógia már most is csak hardveresen le van tiltva! -
Viktor77
titán
-
atifarkas
tag
Van olyan intel proci amin fut a 64bites Windows. Ezt a microsoft hirdeti a hardverkorulmenyeknel... ket fajat Pentium IV van ott
-
Lockstock
aktív tag
-
Viktor77
titán
Japánban már kapható.
-
Lockstock
aktív tag
Azt kérdezném, hogy lesz az Intelnek is 64 bites processzora, mint az Athlon64?Kerestem már az újdonságok között, de nem találtam egyértelmű választ rá.
Mi lesz ha kijön az XP 64bites verziója, az Intel kiesik a versenyből?
Mod: Bocs AMD pártiak
kiváncsi vagyok 
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Lesz intel 64bites processzor?
- (téma lezárva)
- Jelszókezelők
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Okos lesz a következő szemüveged
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen Threadripper 7960X + ASUS Pro WS TRX50-SAGE +128GB 6400MHz DDR5 garanciával
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000/ RTX 4000 SFF 20GB ADA
- 27% - GIGABYTE X870E AORUS XTREME AI TOP AM5 csúcs Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest