- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Off topicba simán elfért volna.
-
tildy
nagyúr
Nos bocs , hogy szólok, de lehet azért nem találsz semmit a gugliban, mert az olyan helységneveknél, amelyek i betűre végződnek (Jászapáti, Balatonalmádi) , a birtokos jelzés esetén nem kerül +1 i betűa végére.
Magyarán nem lentii, hanem lenti , nem jászapátii, hanem jászapáti, és nem balatonalmádii, hanem balatonalmádi.
Ennek örömére kerestem guglin :
Gaszocske 2005. július 4. hétfõ 21:42:52
júl 17 hétvége nekem nem ok. viszont most hétvégén tetszik a lenti motorostalálkozó programja, ráadásul sarud is útbaesik kisújszállás (vagymi) felé
más hétvégeken ráérek, de balatonra azért nem nagyon elég péntek estétõl vasárnap estig, mer messzi van. szabaccságom meg tutibiztosan aug. elsõ hetében van, így nekem az lenne ideális balatoni túra.
egyébként a balaton nekem azért aktuális ismét, mert azt mondták ráfér egy szelepállítás a motoromra, nem vészes/sürgõs, de elõbb utóbb kéne. mivel lapkás a szelepállítás, ezért ha itt viszem szervízbe, az 8 szelep x min. 2000 Ft a lapkák. Ezt kéthelyen megcsinálják úgy, hogy van egy kazal lapkájuk, és ha nem kell újat venni, csak cserebere, akkro munkadíjat kell csak fizetni. azaz megspórolhatok kb 16ezer pénzt. ezt meg akkor már inkább elköltöm benyára.
[Szerkesztve] -
Imy
veterán
Lentii motorostalálkozó, mikor, s mi elssz a program?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest