Hirdetés
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia!
Hát én ebből azt szűröm le, hogy hangos a gép és elégtelen a hűtés is ha trotlingol a CPU vagy a GPU.
Én azt vettem észre, hogy a kis i3-asom az végig megy 2.3 GHz-n, de a VGA szerintem bele szokott futni egy kis túlmelegedésbe, ezért ha legközelebb szétszedem a gépet, akkor ujrapasztázás is lesz.
Nekem is úgy van, hogy CPU aztán GPU aztán borda a ventivel a sorrend, de itt csak egy cső van. -
Szia! Nekem csak az i3, Radeon 530 van.
Alapjáraton netezve még ebbe a dög időbe is néma és hűvös.
Játék alatt viszont 70 fok fölött járkál a CPU és a GPU is, ugyanis egy hűtőkör van egy csővel, így egymást is fűtik.
A te esetedben remélem már két körön megy a hűtés. Bár a TDP annyival nem több mert nálam a CPU ugye 15, a GPU pedig 50W-os.
Amúgy több óra játék után sem hangos egyáltalán, beáll egy szintre, ami átlag notikhoz képest is halk sokszor. Komolyan. A zavarótól borzalmasan messze van, viszont kegyetlen forrót tol a képernyő tövébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- HP Probook 450 G10 i5-1335U 16GB Ram 256GB SSD Magyar Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet, gyári gari
- ÚJ! Dobozos! HP Probook 450 G10! I5-1335U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest