- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeryGuest
senior tag
A TESCO-ban manapság már nem szokás ráírni a saját márkás termékekre, hogy ki gyártja. Ráírják a forgalmazót, oszt kalács.
A hűtőpult meg főleg a kis vidéki boltokban szokott gázos lenni. Eleve valami régi kütyü van és abba van belezsúfolva az összes hűtésre váró élelmiszer. Olyat is láttam már, hogy a dobozos, nem tartós, tej a pult párkányán egyensúlyozott. Savanyú is volt mire hazaértem vele. Sok helyen még mindig nincs a boltban légkondi. Pl tavaly vagy tavalyelőtt jártam úgy az Újpest-Központ metrómegálló fölötti BÓT-ban, hogy bent vagy 30 fok volt a boltban este 6-kor. Ott is vettem jófajta megtúrósodott tejet. Azóta ilyen helyeken vagy műanyagpalackos tejet veszek, aminek áttetsző fala van és gondosan megvizsgálom nincs-e kicsapódva a zsír, folyékony-e a tej, vagy veszek valami Tetra-Brick-es tejet, ami eláll vagy 3 hónapig.
A legjobb az egészben, hogy ilyen kis boltokba tejért-kenyérért jár az ember, de abból sincs rendes. -
TheVeryGuest
senior tag
Azért Mo.-on is előfordul, hogy tovább eláll a termék, mint ami rá van írva. A múlt héten vettem egy túrót, ami azóta lejárt, mégis teljesen jó volt. Pedig a túró aztán hamar megbüdösödik, mikor elkezd romlani.
A másik a tej. Az sem mindegy milyen tejet vesz az ember. Tapasztalatom szerint minél zsírosabb, annál gyorsabban romlik. Tehát a 3.6-os tej csak 2 napig bírja, míg a 1.5-ös akár egy hétig is elvan. Ugyanez tetra-brick-ben is 3.6-os 1-2 hónap, 1.5-ös kb 3/4-ed évig kihúzza.
A fémbe töltött konzerv gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Ettem már 4 éves rozsdás dobozú original gyíkhús konzervet, ami teljesen korrekt volt.
Bár valószínűleg gyomor kérdése is, hogy mi romlott és mi nem. Szóval akinek érzékeny a gyomra az inkább túrja át a pultot a legfrissebb tejért, tejfölért, minthogy napokig fosson tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged