Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Nekem egy Matrox G400. Bar az meg OpenGL-el "ertetlenkedett" az elejen. Voodoo2 utan valtottam G400-ra mert a 3 (2000) nem volt meggyozo a 3500 meg draga volt. Kepminosegben meg a G400 volt #1. Utana V4 helyett (5 szinten draga volt, szulok penzen :) ) meg Geforce2 MX 400 jott barmennyire is 3dfx-et akartam volna. De gyozott a jozan esz. Sajnos egy Voodoo Rush majd Voodoo2 12Mb utan annyi volt a 3dfx korszakomnak. De a logo mikor indult egy jatek elejen, mai napig megvan... mekkora dolog volt az akkor te jo eg! A V2-ot raadasul egy AMD K6-2 -vel hasznaltam es azok a jatekok amik tamogattak alapbol vagy pacth utan a 3Dnow -at eszement mint mentek. Kaotikus, draga de a PC korszak legjobbika voltak ezek a `96-2001 kozti evek szerintem. 5-6 gyarto versengett. Meg is lett az eredmenye. Szinte minden evben forradalom volt GPU teren es teljesimeny duplazas.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Dr. Romano
veterán
Nekem egy Savage 4 16MB PCI
Sajnos AGP nem volt az alaplapon és a környéken ez volt az egyetlen értelmesebb "GPU" amit találtam PCI-ba.Az alaplapra integrált SiS 6326 után ez a kártya kb rtx 4090 szintű ugrás volt
Pláne hogy az még D3D-re se volt képes az akkori driverével egyedül a fifa 99 ment úgyEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest