Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ga_-bor
tag
Gearbesten most a Original Xiaomi Smart Mi Air Purifier kupónkóddal euexpresszel 119.99 usd ha érdekel valakit: GBHSC132
-
ga_-bor
tag
By the way! Milyen EU átalakítót kell vegyek hozzá? Most kérdeztem rá, nem adnak gyárilag mellé!
-
ga_-bor
tag
Egy kis segítsége kérnék:
Van-e valakinek tp-link archer routere? Nekem az van, ami eddig tökéletes volt, de nem hajlandó a xiaomi légtisztító rajta keresztül csatlakozni a netre. Kell neki pár router varázslás, de még nem találtam meg a tökéleteset. IPhone hotsportról már sikerült csatlakozni, de ugye azt nem adhatok neki mindig...
Szóval hátha.
-
ga_-bor
tag
Fura mód, találtam rá módot, hogy a mostani routeremre, vagy egy sokkal egyszerűbb kölcsön routerre rá tudjon csatlakozni, viszont 10-ből 10x nem tud csatlakozni se a telefon se a tablet. Kínomba előszedtem egy régi androidos telefonomat, 2-3 óra alatt bekapcsolt, felupdatelte magát, de arról is ugyanezt csinálja. 4g-t megosztva hotspotra simán csatlakozik és tudom irányítani...
Kérdezzem meg a digit, hogy van-e bármilyen korlátozás felénk? Vagy még mindig a routerrel / digis modemmel lesz valami gond?
-
ga_-bor
tag
Kérlek ne beszélj butaságokat, vagy ne akard megvezetni az embereket tudatosan. Amennyiben más devizában vásárolsz mint amiben a számlád és a kártyád van, úgy sincs plusz devizakonverziós költség (a számla és kártyatípusok 90%-ban, bár ha neked van, akkor cserélj számlát gyorsan). A kvázi "devizakonverziós" költség ott jelentkezik, hogy neked eladási áron adja el az adott pénzintézet az adott devizát. Vagyis amikor te ki akarod számolni, hogy mennyibe fog került _pontosan_ a vásárlás, akkor az adott pénzintézet devizaárfolyam eladási oszlopával szorzol.
És igen, gearbest, kuponkóddal, euexpressel még mindig megáll 100 usd-ben ami jelenleg ersténél bankolva most 27 251 Ft. Nyilván ez mozogni fog óráról órára.
Persze, illegális meg persze, várni kell rá, de 5-6e ft-val olcsóbb kintről az új és 22%-al drágábban árulod
Szerencsére egyre kevesebb a hülye ember aki beveszi az ilyen dumákat
-
ga_-bor
tag
Ugyanezt csinálja nekem is. Hotspotról felmegy, digiről nem. Kerestem, hogy milyen porton kommunikálhat, de nem nagyon találtam. Azt javasolták kérjem a digit állítsa át a modemet bridge mode-ra. Erre még nem volt időm, de karácsonyi szünetben biztos átállok. De ha te találsz jobb megoldást, ne tartsad magadba
-
ga_-bor
tag
válasz piocasember #369 üzenetére
Igen, van egy ilyen feature. 23:48kor vagy hogy állítja át sleep módra. (+gondolom rossz időzónában vagy) Nekem felajánlotta, hogy bekapcsolja-e, de nekem van saját automatizmusom, így nem kértem. Gondolom kikapcsolható.
-
ga_-bor
tag
-
ga_-bor
tag
Ez most egész jó ár xiaomi szűrőért..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs