Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisha
tag
válasz BullZeye #289 üzenetére
Ezeket az oldalakat én nem láttam.
Tinydeal-en nincs most.
Geekbuying-on 120 USD. Ez 0%-os konverziós jutalékkal (ami nem létezik, de legyen) most 31.461 Ft feltéve, hogy VISA kártyával fizetsz és a Paypal-ban jól állítottad be, hogy ki végezze az átváltást (ha rosszul akkor sem gond 32.250 Ft-ot fizetsz).
Erre jön a szállítás, a legolcsóbb 35.57 USD. DHL Economy (gagyibb itt nincs) ÁFA és VÁM 100%, hogy van a DHL miatt, szóval a Geekbuying felejtős.Gearbest-en is pont 120 USD, flash sale van, 22% kedvezmény ami nyilván hazugság, mivel 125 vagy 130 USD szokott lenni de ezt már megszoktuk. Ez árban ugyan annyi, még 109db van most. A szállítás itt jobb. Priority lane (EU Express) 6.36 USD + 3.40 a biztosítás, 20-60 nap alatt itt is van. Nem tudom, hogy meddig lesz EU Express, mert illegális, nekem a két készülékből az egyiknél már nem is akarták ezzel a módszerrel elküldeni. Kaptam egy levelet, hogy a szállítási módot ért megszorító intézkedések miatt egyszerű regisztrált küldeményként kerül feladásra és sorry, néhány levélváltás után feladták végül is EU Express-szel, az egyik csomag 63 nap alatt ért ide, a másik 20. Szóval, ha a vám/áfa mizériát megúszod, akkor 34e-ért itt is van.
B opció itt még, ha az EU-4 raktárból rendeled, de úgy nevetséges 170 USD + 14 a szállítás.
Szóval én nem látok most 27-29k-ért sehol ilyet. Lehet, hogy a black friday alkalmából volt akció.
A 27e az pont 103 USD 0% konverziós jutalékkal, nem kötekedni akarok, csak érdekel, hogy melyik oldalon kerül ennyibe, mert akkor mostantól azt is nézegetni fogom.
Gergő
Dictis dabit ipsam fidem res!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Tuya Zigbee Gateway / átjáró RJ45 csatlakozóval
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba
- Új 18650 Samsung 35E és LG HG2 3000 mAh s cellák eladóak. Eredeti, forrasztás mentes
- Liitokala Lii-500 profi akku töltő tesztelő 18650 liion AA AAA 12V/5A adapterrel és Lii 402 töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest