- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
ezek a készülékek és társaik(sharp , electrolux stb) bőven a megengedett szint alatt dolgoznak. nem összekeverendőek az olcsó kínai készülékekkel. Minden ionizátor bocsát ki ózont csak nem mindegy hogy mennyit . az elfogadott eü határérték mely nem káros az 0.05 ppm /cm3. itt is tárgyalják pl a nagyobb testvérét full gázon tesztkamrában (0.01 tehát 5x kisebb) [link]
-
vendingo
veterán
Levoit 300 szűrő 15$ ingyen posta.
Jó ez a sharp is, de tudásához képest eléggé megkérik az árát, mellesleg csak 1 szobára lesz elég. Vagy max veszel egy egyszerűbbet mellé abba a szobába, ahol kevesebbet tartózkodtok.
Nem lebeszélni akarlak róla, csak alternatívát mondtam. -
vendingo
veterán
Ez is, csak 1 helységet fog tudni tisztítani. Szerintem logikusabb lenne több egyszerűbb tisztítót elhelyezni a lakásban, ha tényleg nagyon allergiás a poratkára. Amúgy ezt a sharp készüléket kicsit túlzásnak tartom. Ha van egy normális hepa a tisztítóba az úgyis összeszedi a pollent, spórát, atka szart. Nem kell még le is bontania. Arra meg, hogy az izzadt ruhából kivonja a szagokat csak azt tudom mondani, hogy a mosógép jobb munkát végez.
Egy ilyen sharp árából még a wc-be is jutna légtisztító. Biztos jó, de engem nem győzött meg. -
vendingo
veterán
Még gondolkodok rajta, de ha smart tisztítóra esik a választás, akkor igen. Core 200 vagy 300.
Nekem csak por ellen kellene, arra egy olcsóbb eszköz is megtenné. A xiaomit sajnálom, mert tényleg jó lett volna. Tetszett benne a hőmérséklet, páratartalom kijelzés. Még a szenzor gagyisága se zavart volna, de ez a venti probléma kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Biliárd és snooker topik
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- BestBuy topik
- Napelem
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest