- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Félig-meddig talán ide tartozik a kérdésem. Utána olvasgattam már ebben és a háztartási gépek topikban, néztem videókat is a témában.
Párásítót keresek a hálószobába, nagyon száraz a levegő (panel), reggelre orrom-torkom brutál kiszárad. Ahogy átjött nekem, az ultrahangos technika nem a legjobb, helyette ezt a Xiaomi BHR8532EU Smart Evaporative párásítót néztem ki. Ennek a cuccnak van vmi nagyobb buktatója, mire érdemes figyelni? Azt láttam, hogy van olyan amiben elég gyakran cserélendő a szűrő betét. Ebben mosható, de nyilván időként gondolom érdemes lecserélni. Levegő tisztító nincs a szobában, lakásban így azzal nem fog összeakadni a cucc. Olvastam ajánlásokat 100k körüli készülékekre, de ennyit már nem szeretnék rákölteni.
(Desztillált vizem van bőven, így az nem gond, azzal tervezem tölteni majd, vasalóba is az megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged