- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Félig-meddig talán ide tartozik a kérdésem. Utána olvasgattam már ebben és a háztartási gépek topikban, néztem videókat is a témában.
Párásítót keresek a hálószobába, nagyon száraz a levegő (panel), reggelre orrom-torkom brutál kiszárad. Ahogy átjött nekem, az ultrahangos technika nem a legjobb, helyette ezt a Xiaomi BHR8532EU Smart Evaporative párásítót néztem ki. Ennek a cuccnak van vmi nagyobb buktatója, mire érdemes figyelni? Azt láttam, hogy van olyan amiben elég gyakran cserélendő a szűrő betét. Ebben mosható, de nyilván időként gondolom érdemes lecserélni. Levegő tisztító nincs a szobában, lakásban így azzal nem fog összeakadni a cucc. Olvastam ajánlásokat 100k körüli készülékekre, de ennyit már nem szeretnék rákölteni.
(Desztillált vizem van bőven, így az nem gond, azzal tervezem tölteni majd, vasalóba is az megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest