- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Nekem is hívogatnom kellett a S@H-t mikor a PaB témát rendeltem (több részletben, ahogy elérhetők voltak a cuccok). Korábban nem vettem alkatrészeket és beleütköztem ebbe a hülyeségbe, hogy standard meg mittudoménmármilyen alkatrészek, szeparálva, különböző szállítással.....
Velem normálisak voltak, elmondták mi hogy megy, sőt egyik rendelésnél hiányom volt és normálisan kezelték, nem lettem kérdőre vonva, hogy biiiiiztos?!Ettől függetlenül kerülöm a PaB-et mert hülyét kapok ettől az összevisszaságtól, hogy a megrendelésben van kép, a számlán nincs csak cikkszám, de külön szállítják ...stb. , aztán azonosítsam be mi jött meg, mi nem....hát b+ öreg vagyok én már ehhez
.
Marad a szett rendelés hébe-hóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest