- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz maross #37731 üzenetére
Nekem is az a legnagyobb problémám, hogy ha eltűnne alkatrész, akkor zavarna a hiánya.
A gyerek sikeresen szétbontotta a Flinstones ideas készletet, össze is keverte a saját készleteivel, szerintem az életben nem lesz újra kiválogatva/megépítve.
Emiatt erősen gondolkozom, hogy mikor építsem meg a kovácsműhelyt és a barracuda bayt, mikor lesz elég érett ahhoz, hogy értelmesen megbeszéljük, hogy azokat nem kell lebontani.
Illetve pont a gyerek miatt sok olyan készletet veszek, aminél van play value, kb. a kovácsműhely és baraccuda együttes értéke alatt be lett szerezve tűzoltóság, rendőrség, síüdülő, kombájn, kukásautó, illetve egy rakás kisebb készlet, ezekkel azért már el tud játszani.A micimackó készletet azért tartom drágának, mert ugyan elemszámban nagyobb, mint pár régebbi készlet, de a Flinstones, Friends, TBBT mind 15-25k közötti áron kerültek hozzám, ehhez képest az nem ér 40k-t.
wrrs: én múltkor számolgattam ezt bontatlan készleteknél, és arra jutottam, hogy olyan 10-15 kisebb készleten nyernék olyan 100k körüli összeget - ez igazából semennyire nem mozdítaná előre az életemet, ráadásul ennyi darabot egyesével eladogatni annyira meg sem éri az idő ráfordítás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest