- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt nem teljesen ertem.
ahonnan rendelni szeretnek nincs mas opcio, mint paypal fizetes. van egy magyar forint alapu szamlam, amire neha szoktam utalni valamennyit, hogy a havidijakat, amik magyarorszagon "ragadtak" (pl spotify, patreon etcetc) tudjam fizetni. ehhez a kontohoz tartozik egy kartya, ami hozza van fuzve a paypalomhoz.
annyit szerettem volna kerni, hogy valaki nezze meg hogy egy 18 euros termek forintositva mennyi most bl-en. en nem tudom (es nem talaltam ilyen beallitast se bl-en), mert nekem svajc van megadva lakcimnek es emiatt az arak is frankban vannak.
azert akarom ezt tudni, mert ahonnan rendelnek az csak paypalos, viszont lehet, hogy az oda-vissza valtogatasok (chf -> huf -> euro) es a szallitasi dija miatt jobban megerne egy masik boltot keresnem, ami eseteben mar mukodne a bankomon keresztul egy szimplan iban utalas is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest