- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDo
tag
válasz Oibacsi #3973 üzenetére
Sziasztok
Javaslatokat kérnék hogy ti hogyan hűtenétek ezt a konfigot. Jelenleg igy próbálkozom több kevesebb sikerrel. TT Armor nagytorony ,elöl 8 vinyó beépitve,ezekre 2 db 1000 rpm es 12 cm es venti fujja a levegőt befelé. Procin egy zalman 9700 nt van ,azzal elvileg nincs gond a proci nem melegszik . Hátulra tettem egy 12 cm es scyte ventit 1600 os rpm ,szabályozható,alapon 1200-n pörgetem. Oldallapra szereltem 2 db 12 cm es 1000 rpm es ventit ,most fujnak de kiprobáltam ugy is hogy szivjanak,eltérést nem nagyon tapasztaltam a hatékonyságban. A fő hőforrás egy 8800 gtx vga gyári hűtővel,ezalá betettem egy 9 cm es ventit ami a ház hátulja felé fujja a levegőt a vidkar alatti pci karikrol ,mert enélkül irdatlanul forroak a vga miatt. A táp egy enermax noisetaker szintén kifelé fujja hátul a levegőt. Irok értékeket ,nemtudom mennyire jók vagy rosszak . Vinyók 30-38 fok között , system 36, PWM 46 fokosak,vidkar alapon 75 fok 60 % os hűtés mellett ,azt ha feltekerem rivatunerrel 80 % ra szépen lehüti.
Előre is köszönöm .
Bocsánat ez nem Olibacsinak lett cimezve ,csak félrenyomtam .
[ Szerkesztve ]
John Do
-
JohnDo
tag
válasz frankoxD #3954 üzenetére
Én próbáltam szerválni pár helyről 23 centis ventit ,de mindenhol azt mondják csak házba épitve kapható. Most egy split légkondi belső részének a befújó ventijén gondolkodom,van aki azt épitette be. Állitolag elég halk ,majd utánatelefonálgatok holnap pár helyre.
John Do
-
JohnDo
tag
12 cm es 1200 rpm es Revoltec ventiről van valakinek tapasztalata ? Mennyire zajos az érdekelne ,mert 21 db -t irnak rá de nem igazán bizok a gyártók leírásában.
Köszi
John Do
-
JohnDo
tag
Sziasztok
23 cm es házhűtő ventit szeretnék venni. Esetleg tudtok boltot Budapesten vagy akár vidéken is ha van kiszállitás .
Köszi
John Do
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Újszerű, garanciális ARCTIC Liquid Freezer III 360
- Be Quiet! Dark Power Pro 850W Platinum minősítésű moduláris tápegység eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest