- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz arcitec #26152 üzenetére
Nem tudom, hogy mi nem releváns abban amit leírtam.
Azt írtad, hogy fullon megy minden venti a hub-ról, ami butaság. Lehet simán vezérelni, én is vezérlem.
Nem kell feltétlenül a proci hűtő csatlakozójára kötni, csak azzal biztosan megy, mert azok mindig PWM vezérelt csatik a normális lapokon.
De a legtöbb lapon van más PWM vezérelt csati is(enyémen is). Arra is ugyan úgy rá lehet kötni a hub-ot és akkor annak a jele szerint vezérli az összes rákötött ventit(mint ahogyan nálam is).
A kolléga kérdése pedig pont erre irányult, hogy egy csatlakozóra hogyan kössön több ventit. És egy hub erre remek lehetőség amennyiben PWM-es 4-pines csatlakozóról van szó.Ha neked ez valamiért nem sikerült légyszíves ne rám legyél mérges, én csak segíteni próbáltam. De ha leírod hogyan kötötted be és mit próbáltál meg, akkor segítek neked is szívesen.
És 4 pines ventit meg nagyon nem egészséges 3-pines csatlakozóra kötni, mert tökéletesen lerövidíti felére a legtöbb ilyen venti élettartamát és ráadásként még hangosabb is lesz tőle a legtöbb PWM-es motor.Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Házimozi haladó szinten
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest