Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xarka
csendes tag
Tiszteletem.
Napokban vettem egy gépet és milyen módón lehet ne jobban hűteni? A gyári hűtésemre nem lehetett kifogást találnom, de zárt házban megsüketültem mellete. Ezért fórumokot bújtam és a 775 lga foglalatra aircool freezer 7 családot heat pipes-t ajánloták. Az most aszfalton landolt, mert a stiftjei-t kovácsné és társai rakhaták össze. Viszont a lényege, hogy az igen magas létesítményt nem tudták, tudják tartani a 4db stift. Állítva Idle-n 53fok, de húzni már nem is mertem nem hogy még teljes 100% cpu kihasználtság mellett is teszteljem le. Sőt a pasztáját is fogkefével vittem fel a cpu-ra. Szavaz, ha saját erőmből nyomtam oda a hűtőt, akkor 44fokra hült le. Ettől függetlenűl ezt stift hibára fogom. Most vettem az antech házat, ami alapból van egy cső benne, de nem tudtam mire jó. Viszont érzem is a jó hatását, ami zalman-t tettem be és nem is csalódtam benne. A cső proci felet van és jó mélyen benyúli a házban, ami plussz csővel toldoták meg. Ház alaptartozéka egy 12cm venti, ami 3 fokozatban lehet gyorsitani. Szerintettek ezt még lehetne valahogy fokozni a jobb hűtés érdekében?
ui: A válaszokat előre is köszönöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Teclast Tablet Topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi