Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Na amilyen sokat szidtam látatlanban a demot annyira tetszik miután láttam
. Jó lesz ez a játék és tényleg van benne annyi újdonság amennyi megéri az árát. És, ha sok olyan játékra gondolok ami fele ennyi újdonságot sem tartalmaz akkor meg főleg, lásd NFS vagy Fifa sorozatot. Ráadásul minőséget kapsz cserébe, mert hát a Valveban nem lehet csalódni és ezt most is bebizonyították, az ő játékaikat tényleg érdemes megvenni. Grafika csak kicsit változott, szebbek a fegyverek meg a zombik egyelőre ennyit vettem észre, gépigény nem változott az egyhez képest szerencsére. De több játékot tényleg nem veszek most egy ideig
Röviden ennyi lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Jó lesz ez a játék és tényleg van benne annyi újdonság amennyi megéri az árát. És, ha sok olyan játékra gondolok ami fele ennyi újdonságot sem tartalmaz akkor meg főleg, lásd NFS vagy Fifa sorozatot. Ráadásul minőséget kapsz cserébe, mert hát a Valveban nem lehet csalódni és ezt most is bebizonyították, az ő játékaikat tényleg érdemes megvenni. Grafika csak kicsit változott, szebbek a fegyverek meg a zombik egyelőre ennyit vettem észre, gépigény nem változott az egyhez képest szerencsére. De több játékot tényleg nem veszek most egy ideig
Röviden ennyi lenne