- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Tegnap este otg-n keresztül csatlakozva volt egy pendrive a telefonhoz... Közben egy zeneszámot indítottam el, aminek az lett a következménye, hogy a telefon kikapcsolt.....(csak úgy, se kép, se hang...) az akku 18 %on volt előtte, így rádugtam a töltőre és így kapcsoltam vissza....
Miután visszakapcsolt, onnantól nem működik rendesen a telefon... Nem működik az alkalmazás váltó gomb, sem a home gomb.... Világítani világítanak, de nem működnek... A gyors menü szintén elszállt... Teljesen más lehetőségek közül lehet választani, mint amitkorábban beállítottam - és ráadásul le sem gördül, hiába nyomok rá a kis ikonjára, valamint a beállításokat sem érem el innen.... Továbbá amint a fejlesztői menübe lépnék, csak ez a képernyő fogad: "ennek a felhasználónak nincs jogosultsága ezt a menüpontot használnia"Az értesítések szintén nem látszódnak semmilyen formában.... Hallom, hogy smst, vagy emailt kaptam, de vizuális értesítés csak akkor van, ha az afott alkalmazásba belépek, egyébként a hangjelzésen kívűl más nem utal rá....
Mi lehet a gond?
A telegonon kb. 1 éve bootleggers rom fut, eddig minden gond nélkül.... -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Le Pro 3 Elite tekintetében van e valakinek QI vezetéknélküli töltővel tapasztalata? - konkrétan autós vezetéknélküli töltőre gondolok...
-
LantosBerry8
senior tag
Szia! Javaslom az összefoglaló áttanulmányozását
(asztali nézetben, az oldal tetején)[link]illetve itt tudsz böngészni, annak függvényében, hogy mit szeretnél a twrp-vel
-
LantosBerry8
senior tag
"This is a work in progress guide to getting great battery life
Note: This guide is meant to be used on my kernel, there's several optimizations that I've left out of this guide because I enabled them by default in my kernel1. Set the CPU governor to lionfish, or impulse (these will cause lags, interactive is really good enough though)
2. Underclock the big cores to 1900mhz
3. Set the GPU governor to simple_ondemand
4. Set the vibration strength to zero (or close to zero) in the misc section
5. Set the I/O scheduler to noop
6. Go to developer options and turn off the logger buffer sizes (you will have to turn this back on in order to get a logcat for bug reports, and to pass safety net)7. Use greenify to enable aggressive doze and doze on the go, and use it to limit background apps
8. If you underclock the big cores even more in kernel adiutor you'll get much better battery life, you'll also get much better battery life if you underclock the little cores to 1440MHz (will cause lags under heavy usage)
9. Set all animation durations to .1, or .5 (depending on the options in your ROM) in developer options, never set it to zero on Oreo, it will cause weird issues and fc's in some apps #BlameGoogle
10. In kernel adiutor set the low memory killer values to the aggressive setting
11. Enable dynamic fsync" -
LantosBerry8
senior tag
Szia!
X722 -re raknám fel, jelenleg AOSIP féle 8.1 droid van rajta....
Mi a menete, hogy tökéletesen, hiba nélkül felmenjen és fusson a rendszer? (Korábban jártam úgy, hogy folyamatos bootloop lett a váltás vége, így ment vissza az AOSIP...)
Illetve hogyan tudom azt elérni, hogy számomra fontos alkalmazások teljes tartalma hiba nélkül meglegyen az új rendszeren is? (Viber üzenetek) -
LantosBerry8
senior tag
válasz
treklam
üzenetére
Én február óta használom teljes megelégedéssel!
Minden tökéletesen működik és gyors a rendszer.
1-2 kivételtől eltekintve hetente jönnek a frissítések. - mielőtt frissítek mindig megvárom az xda topicban az éppen aktuális visszajelzéseket a frissítésről, de nem nagyon van velük gond
Személy szerint csak ajánlani tudom! -
LantosBerry8
senior tag
Srácok! Az LTE+ mit jelent? - ma Budapesten az V. kerületben Band7 frekvencián LTE+ hálózaton volt a telefon....
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Aki oreon viper for androidot használ, tegye már közzé a beállításokat, amellyel közel dolby élményt lehet elérni
-
LantosBerry8
senior tag
Azt írják, hogy stabil....
-
LantosBerry8
senior tag
Valaki esetleg tudná linkelni a legfrisseb rádió firmware-t Lex722-höz?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Danika256
üzenetére
Ujj lenyomat és kód probléma:
Ha van root, tudod törölni a fájlokat amik tárolják ezeket a beállításokat és mehet az új próba! Akár twrp filekezelőből is!
data/system/ -ből ezeket kell törölni!
gatekeeper.gesture.key
gatekeeper.pin.key
gatekeeper.password.key
gatekeeper.pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-wal -
LantosBerry8
senior tag
válasz
Danika256
üzenetére
Nálam csak úgy működik a 3.2, hogy twrp-n belül frissítettem a 3.1-et.
Viszont ha adb-n keresztül csináltam, úgy nem működött nálam sem az érintő.....Ha a 3.2-vel felraktam a görög romot akkor mindenféle hibával leálltak az alkalmazások és a twrp-be belépve szintén nem működött többet az érintő...
Adb-n keresztül fel kellett raknom a 3.1-et, majd onnan egy helyreállítást kellett nyomnom mentésből....Szerettem volna kipróbálni a görög romot, de mivel nem működött megfelelően és munkaeszköz a telefonom, így nem merek kísérletezni....
-
LantosBerry8
senior tag
Akik Lex722 -n Paranoidot használtok....
- tapasztalt valaki random újraindulásokat?
Nálam elég gyakran előfordul.... -
LantosBerry8
senior tag
-
-
LantosBerry8
senior tag
Annyit beszéltek erről a görög romról, hogy kedvet kaptam kipróbálni.
De!- hogyan tudom telepíteni úgy, hogy ha nem jönne annyira be, akkor a jelenlegi (paranoid) rendszert minden alkalmazással és beállítással adatvesztés nélkül visszaállítsam minél gyorsabban?
(Talán a twrp képes rá, csak nem használtam még ezt a funkcióját, így nem tudom hogyan működik... - kísérletezni meg nem akarok, mert munkaeszköz a telefonom, így megköszönném, ha valaki leírná, hogy pontosan mit hogyan...) -
LantosBerry8
senior tag
Letöltöd a friss twrpt, majd az img fájlt bemásolod a telefon gyökérkönyvtárába.
Telefon kikapcs, twrp indít.
Telepítés menüpont, majd kiválasztod, hogy img fájlt telepítenél.
Betallózod a twrpt, majd telepíted.
Telefon újraindít, majd kikapcs.
Twrp indít és ha mindent jól csináltál, akkor a friss twrp fogad -
LantosBerry8
senior tag
A bootloadered 99% ,hogy nyitva van (enyém is nyitva volt)
Először telepítsd a legfrissebb twrpt ez alapján:
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/guide-unlock-bootloader-twrp-root-t3728582Ezután letöltöd innen:
https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/paranoid-android-7-3-1-x722-elite-zl0-t3706478
a paranoid romot, majd felmásolod a zip fájlt a telefon gyökérkönyvtárába.Gapps innen:
http://opengapps.org
(Arm64 - 7.1 - mini) - a letöltöt zipet szintén a telefon gyökérkönyvtárába másolod.
Ha ez megvan, akkor telefon kikapcs, majd kis idő múlva hangerő fel + bekapcs gomb hosszan nyomva, amíg 2t nem rezzen. Felvillan a képernyő, ott van rajta a recovery felirat. Betölt a twrp (itt állítsd át a nyelvet magyarra)Törlés menü:
Kiipipálod a dalvik, chase, rendszer és adat opciókat, majd alul elhúzod a csíkot. Vissza 1 menüpont, majd telepítés:
Először a romot, majd a gappsot
Ha kell a root, akkor a rom oldaláról töltsd le s magiskot és a fenti módszerrel twrp-ből telepítsd
(Ha x722-d van, akkor valószínüleg muszáj lesz, hogy a gyors merülést megakadályozd, törölnöd/fagyasztanod kell az NFC szolgáltatásokat - root szükséges)Bocsi a linkekért, de mobilról vagyok
-
LantosBerry8
senior tag
Paranoid alatt megy a substratum?
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Danika256
üzenetére
Nos a "gyári" webshopos romot nem használtam, egyből ment fel a paranoid, nekem nagyon tetszik eddig....
(Próbáltam volna más gyári romot feltenni, de a gyári reco corrupted üzenettel fogadott a telepítés során.... Xda-n meg olyat olvastam, hogy a twrp hazavágja a telefont, ha azzal akarok gyári romot rárakni... - így maradt a paranoid /egyelőre.../)
-
LantosBerry8
senior tag
Nos fastboot megvan, raktam rá twrp-t (igazából 2-t is.... Az első, ami az Oreo-hoz van linkelve, bejön, csak nem reagál érintésre... A második, meg ami az x720 -hoz van, de annál vibrál időnként a képernyő, viszont tudtam telepíteni a paranoidot.... (Nincs benne magyar... - mennyire használható?))
Linkelnétek egy teljes mértékben működő twrp-t?
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Megérkezett az x722
Máris elakadtam....
EUI version:
5.8.020S (Stable) - mivel van benne magyar nyel, igaz hiányosan, így gondolom webshopos rom... (gearbest)szeretném ezt a romot használni, így először rátelepíteném ezt a gyári romot, amit itt találtam.
viszont, mikor megpróbálom a recoveryből flashelni, piros corrupted felirat fogad és nem csinál semmit...
Mi lehet a megoldás?
Nyitni szeretném a bootloadert is, hogy tudjak twrp-t telepíteni, de ez sem megy... fastboot módban nem érzékeli az adb parancssor a telefont... (win10 látja és nem jelez hibát)
Valaki aki x722 -t használ és átesett már ezen folyamatokon, segíthetne rajtam

-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Holnap ha minden igaz, megérkezik nekem is az x722....Nos szeretnék minél hamarabb egy stabil, megbízható és minden funkcióját bug mentesen futtató rendszert rárakni.
Ha lehet minél frissebb legyen....
(Nougat vagy Oreo alapú is lehet)Nem vagyok kezdő a romolásban, de örülnék neki, ha valaki tudna nekem szájbarágósan, magyar nyelven segíteni lépésről lépésre a rom telepítésében. (nem szeretném egyből hazavágni a telefont, mert a nagy izgalomban valamit rosszul fordítottam angolról....)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
LantosBerry8
senior tag
Ez volt az üzenetem feléjük:
"Hi! Please send me original packing and original software! - preferably with an EU plug charger. (I do not want modified software on my phone, I hope you understand.) Thanks!"Ez a válasz érkezett:
"Thanks for your asking.
I am sorry to tell you that the product you bought is a brushed one.
And it is a Chinese version.However, we can resend a gocomma EU Standard 2-foot High Plug Power Adapter freely for you.
In this situation, would you like continue with this order"Most ezt hogyan értelmezzem?
-
LantosBerry8
senior tag
A ti fordításotokban ez mit jelent:?: "the product you bought is a brushed one."
-
LantosBerry8
senior tag
Nos ha megérkezik a telefonom (LEX722), egy ideig mindenképp a gyári rommal szeretném használni....
Használja valaki ezzel a rommal? Le Pro 3 X722 Official 5.9.026S
Mik a tapasztalatok?
Mennyire használható a mindennapokban?
Vannak benne idegesítő kínai reklámok?
Root után milyen appokat lehet/ajánlott tiltani?
Root után működik az ota frissítés?
Itt fennáll még a 23s romban tapasztalt helymeghatározás probléma?
Ha esetleg mégis úgy döntenék, hogy egyéb romot kipróbálnék, ugyanúgy történik itt is a bootloader nyitás, mint a LEX720-nál? - használhatóak itt is a procedúrához a LEX720 fájljai(adb, twrp....)?Hirtelen ezek jutottak eszembe....
Remélem kapok rájuk választ
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
Biggeszkij
üzenetére
Köszi!
Valakinek esetleg van itt köztetek ilyenje? -
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Most rendeltem ezt:https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_620054.html?wid=4&lkid=12146695
Annyi féle verzió van a piacon....
Tudnátok segíteni, hogy ebben mi van?
(NFC, infra, b20)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 128GB fekete
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(asztali nézetben, az oldal tetején)