Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Romolhatnékom van.
Van már több 17S Custom is, Érdemes vmit ? -
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Telepítés:
fastboot flash recovery recovery_stock5.8.imgTedd be a korábbi telepítő mappájába, hogy biztosan jó legyen a fastboot abban az esetben, ha nem system-wide van telepítve.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor inkább megvárom a BB72-t, hátha dolgozik a témán...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Nem tud.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Amit feltettél 017S patch tud magyarul is? Azt is átnevezem Update-re és feltolom recovery alól?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
A gyári recovery tud data wipe-ot. Érdemes. Mindjárt keresek Neked egy 5.8-as EUI-hoz való stock recovery-t.
-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Előtte kell vmit wipe-olni TWRP-ből? Vagy mehet rögtön?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Visszarakod a gyári recovery-t. A gyári ROM-ot felmásolod a telefonra update.zip néven és telepíted a recovery-ből.
TWRP-ből valamiért nem akar menni. Feltelepíti és a LeEco logónál meghal.
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tibcsi köszi !

-
fehermokus
aktív tag
Custom rendszer után hogyan tudok gyárit visszarakni? Vagy ez a 017S Unofficial rendszer milyen mégis, ha nem gyári?
-
Balage700
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is még úton van.
Remélem minden simán megy és nem érnek meglepetések. 
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
A Marshmallow-t megkapta az összes tavalyi modell. Nem lesz egy másként a Nougat esetén sem. Bár nem tudom miért, de a Cool 1 még most 014s szoftverrel lett kiadva, ami érdekes annak fényében, hogy nekem a Le 2 Pro-n már 017s van.
Gondolom majd most jön rá az első OTA a 017s személyében. -
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elég 3/32, bőven. Nem hiszem, hogy képes lennék megborítani. Már a Le 2 is elég jól teljesített ilyen-olyan C4eTech videókban, abszolút meggyőztek. Ha 2 éves cserére áll be az ember, elégnek kell lennie.
Csak jöjjenek azok a fránya verzió frissítések, mert ha nem, örök Moto G-szériára rendezkedek be
. -
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Nálam az S7 Edge a csúcs, viszont a lélektani határt kétszeresen lépi át, amennyit egy telefonért adnék.

(#2185) Máté94
Így már érthető. A 3/32 már most is elérhető, de még a 4/32-re és a 4/64-re várni kell. Szerintem érdemesebb arra invesztálni, ha stabilizálódtak az árak.
-
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én, aki Lumia 630-on "aszalódik" már két éve, csak annyi a fontos, hogy ne kelljen gyakran tölteni (értsd: stand-by) és működjön az ébresztő.
Használható okostelefon még ismeretlen fogalom, 512MB-os Android-ról váltottam a mostanira. 
Annak ellenére, hogy a Cool1 külsőre nem tetszik a Le 2-höz képest, a nagyobb akkumulátor a Snapdragon 652-vel mégis sokkal vonzóbbá ajánlattá teszi, hiszen minden SoT számít.
Dupla kamera... nekem nem szempont. Eddig borzalmas volt a képminőség, ennél szinte bármi jobb lehet. 
Le2s-re csak akkor lenne elég a mostani pénzmag, mire megjön a Le 3s.

-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem a Lenovo K3 Note-om sokkal jobbakat készít, nem ilyen szemcséset. A színekben is elevenebb és az élek egy kissé kevésbé mosottak. Néhány képem olyan, mintha fényképezőgéppel készítettem volna, ez a Le2-nél nem mondható el. De bízom a javulásban! Maga a készülék elég frankó, bár kár volt összevetnem a hétvégén egy S7 edge-el. Vessek magamra
. -
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
A Le 1s kamerája komoly evolúción ment keresztül annak idején, ahogy jöttek a frissebb szoftverek. Itt is így lesz. Bár nálam a Pro kamerája már az első pillanattól fogva remekül működik.
Egyébként a kategóriájában melyik telefon csinálj jobb képet?
-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azért a Le2 kamerájától nem löktem magam hanyatt. A kezelőfelület rendben van, de a képminőségen lehetne elég sokat csiszolni. Régebben, mikor a Lenovomat megvettem, hasonló volt a helyzet, de ott egy kis reszelés után nagyon frankó képeket csinált. Remélem, ha a rendszert stabilizálták, akkor rátérnek a kamerára is, ilyen kategóriájú készüléktől jobb képeket várok.
-
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Rendben, ez esetben maradunk a Cool1-nél.

-
Máté94
addikt
Kellett nekem meglátni ezt a Le2s-t... Lesz ez annyi, mint a Cool1. Bilibe lóg a kezem, nyilván drágább, de mennyi is lehetne az az annyi?

-
alkatraz3000
őstag
válasz
Greedy1981
üzenetére
az eu express lényege, hogy Ők állnak minden ilyent

-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tanács elfogadva ,kösz ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Ugyanazok a Romok vannak itt is. Nekem a Mobiluncle jobban átlátható.
(#2174) Greedy1981
Szerintem Aliról vették mindketten.
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
http://www.romjd.com/Device/letv-x620 : van egy másik !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Igen, már egy idő után minden ROM-ot oda helyeznek át.
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Rom zóna ?
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kösz ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
-
jocoka1848
tag
Rom mobil bácsi oldal nálam szarakszik , eltűntek a romok !

-
ZoZoˇˇ
aktív tag
válasz
rendorsrac
üzenetére
Az enyém sem jött át simán Leeco le2 16e plusz 4700Ft dpd nek valami kezelési költség.
Így már nem volt valami olcsó! -
pusihusi
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Oké nekem fagyasztva van minden ami kínai betűs

-
tibcsi0407
félisten
-
pusihusi
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szia neked nem azért veri ki a simedet mert vírusos? Elmentem a BB 72 oldalára, kapott a telefonom hideget meleget. Lefagyott, kezelhetetlené vált. Mindent kellett torolnom, s usb-éről telepítettem újra
Vagy Erdogán megfertőzte

-
Lecs@
addikt
Na mi a helyzet a 17S -l ? Érdemes vele foglalkozni, felrakni ? Téma, stb megy ?
-
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
De hát mindenki tudja hol...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sNORh
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm. Hát igen, de szeretem ha van erő tartalék, annak pedig a kiszivárgott 65000, nem is értem miért nem raktak bele minimum egy 820-at, vagy egy x20-at. Bár szoftvereket ez fel csúszhat egy 10ezret simán béta rendszerhez képest. Majd látjuk, mert az ára is nagyon jó a Cool1-nek, már elő rendelhető pár helyen 209$-ért. Meg várlak pár fotóval gyenge fény viszonyok között, a párom 1s-e biztos röpűl.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Itt egy kamerateszt. iPhone 6s-sel van összehasonlítva néhány képen.
-
tibcsi0407
félisten
-
sNORh
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
5000
Akkor lenne mint egy CAT 
Nekem is tetszik a Cool1, de az az Antutu pontszám siralmas, valahogy zavar, vissza nagyon nem akarok lépni. Pedig nagyon jó lenne az a kamera, mert van egy 9 hónapos csöppségem, napi 10 kép kattan minimum.
-
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ahhoz túl vékony. Vagy 6"-is kijelzője lesz.

-
sNORh
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A VIVO mobilok szépek, főleg a hajlított kijelzővel, viszont az árazása majdcsak az s7-et éri. Nagyon drágák. No de no Off.
Le2 4ever, míg nem jön a 2s ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem most amire érdemes lesz figyelni az a 360 és a LeEco. ( a 360-at a Qiku gyártja, a Qiku a Coolpad almárkája, a Coolpad pedig a LeEco kiskosarában van benne)
A Vivo-t és az Oppo-t megmondom őszintén én sem értem, hogy mit keresnek ott, ráadásul drágák is. De lehet jobban tudják mi kell a kínai népnek.
A THL nem tudom, hogy ezen a listán valaha rajta volt-e. Sok márka van, ami csak az EU-ban ismert, Kínában pedig a fasorban sincsenk.
-
sNORh
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jaja volt már ebben SD823 is, meg Intel Xeon is
csak 821-et nem hallottam sokáig, lám mi lett. Hát a Huawei a P9-el nagyot ütött, meg a Honorjaival, de az Oppo-t nem nagyon értem, bár az alsó-közép kategóriában kelhet ennyi mobiljuk. Jön a LeEco fölfelé nagyon. A THL viszont hogy "el tűnt" pedig jó mobilokat csinált, volt kettő is nekem anno. -
tibcsi0407
félisten
-
sNORh
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az komoly, s7 verő pontszámok
Így az elején 0 szoftverrel. -
tibcsi0407
félisten
Én még ilyennel nem találkoztam. Nyomj egy dalvik és wipe cache-t. Az a biztos.
Microvillage
Bizony. Én nem is gondoltam, hogy még ettől is simább lesz a rendszer.unden alkalmazás reszponzívabb, mintha az akksi is lassabban merülne.
Szép lassan kiismerik a Helio-t.
Viszont nekem nincs theme store.
-
microvillage
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Felraktam. Minden gond nélkül települt.

Van benne egy pár újdonság, még tanulmányozom őket.
Ami viszont szerintem lényeges, hogy optimalizálták a telefon működését. Amúgy sem volt rossz a rendszer, de egy kicsit finomabb, gyorsabb lett az egész.

-
Lecs@
addikt
2 X történt valami. Mind2szer töltőn volt a teló épp. Első eset, töltöttem a telót. Egyszercsak nézem, se kép se hang, csak egy fényes képernyő. Nyomkodás nem, csak Restart segített. Ma éjjel megint töltőn volt. Kora reggel felébredtem, láttam a töltést jelző ledet. Nem húztam ki a kábelt, csak az elosztó kapcsolóját kapcsoltam ki. Reggel ( most ) teló kikapcsolva.....
Ezt nem nagyon szeretném , hogy véletlen egyszer ne ébresszen stb stb. Mi lehet ez ?
-
pusihusi
addikt
Máshogy kérdezem a kijelzőn milyen védelem G 3-4? Sehol nem találtam róla infót. Valakinek lenne fölösleges fólia v. üvegfóliája? Köszi!
-
Lecs@
addikt
Lehet off, de lehet épp itt tudja valaki. A lényeg, a készített képeken kell legyen pontos dátum, de ha lehet hely is. Ötlet ?
-
microvillage
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi. Volt egy sejtésem, hogy így kellene, de inkább kérdeztem.

-
tibcsi0407
félisten
válasz
microvillage
üzenetére
Csak átnevezed update.zip-re és másold a telefonra. Fájlkezelőben nyomj rá, majd upgrade.
-
Koczkakő
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült a romolás
Megizzadtam benne rendesen, de rendben van: 016s grossoshop rom.
Köszi tibcsi0407 a leírást!üdv.,
-
microvillage
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hogyan tudom telepíteni?
-
Lecs@
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én megvárom a TWRP -set ha már van a telómon

-
tibcsi0407
félisten
Aki gyári ROM-ot használ, gyári recovery-vel:
017S OTA patch -
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Már az sem olyan brutális áron van. 300$ alatt már nálad van. Tekintve, hogy van 2k kijelző, OIS kamera, SD820, valamint B20, nagyon baráti az ár.
Igazából, ha tehetném, akkor az összes LeEco-t birtokolnám egyszerre
-
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen MTK-ra gondoltam, jól mondod. Én még Le2 Max-ra lennék kíváncsi - ez volt az eredeti tervem, de sokalltam az árát.
-
alkatraz3000
őstag
Sima Le 2 telefonról kérdezem a nepseget. Bár én snapis verziót rendeltem, de milyen az akkumulátor, és a kamera minőségben milyen? Egy Redmi note 3 volt pár napig nálam, de az siralmas volt.
-
pusihusi
addikt
Érdeklődnék valaki használja-e fólia nélkül a telefont, ha igen karcolódik-e könnyen? Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fehermokus
üzenetére
Az is ARM.
MTK-ra gondoltál. 
A nagyobb akksi és a dual-kamera vonz leginkább benne. Meg az újdonság varázsa. -
fehermokus
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na és mivel gondolod jobbnak a Cool1-t a Le2-től? Ráadásul azt írtad, hogy szereted az ARM processzoros gépeket, az meg egy SD652. Egyedül a dupla kamera, amiben jobbnak látszik nekem. Pofára meg szinte ugyanolyan, csak jóval drágább.
-
sNORh
addikt
x720 snapi 821
Egy másik cikkben láttam közeli képet az oldaláról, komolyan néz ki a 2,5D-s kerekített kijelző.
bele fért volna azért egy dual kamera, na de akkor tökéletes lenne 
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Fel, kiütötte a SIM-et szokás szerint. Ment vissza a BB72.
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nálam még csordogál, felraktad ?

-
Lecs@
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Amíg romoltam , nálam is az volt

-
tibcsi0407
félisten
Ja, az nálam napi szintű néha.
Főleg, ha nekiállok ROM-olgatni, mert még egyszer sikerült eddig saját ROM-ot bootolnom. 
-
Lecs@
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sok-sok telót Backtégláztam már
( csodálkozom magamon, hogy nem álltam még neki Romolgatni
) -
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Bár én Cool 1-ra fogok váltani valószínűleg, de nagyon rendben van ez a telefon.
Már vörösledes téglára is van megoldás.
De azért az NVRAM-odról mindig legyen egy backup a TWRP-ben. Az a biztos.(#2115) Lecs@
Befalazod?

-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jön nálam is csak a sebesség kicsit csiga tempó ! !
-
Lecs@
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Féltéglánál én is tudok talán segíteni !

-
jocoka1848
tag
Egyébként szeretem ezt a készüléket ! A szín az szubjektív ,a technika tökéletes ! ! Természetesen ez csak az én véleményem ! ! Nem hagy cserben , pedig téglázom rendesen ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Majd kiderül, most lejött, csak feltöltöm a telefont, mielőtt letéglázom.

-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én bénáztam ! Hülyén flasheltem, ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Pedig Ő a főfő arc a Mobiluncle-n. Nagyon jó ROM-okat csinál.
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na ettől a palitól kétszer meg halt a rendszer pár napja !
-
jocoka1848
tag
Ezen kívül még három fórumot követek így jutok infóhoz !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Köszi, megnézem azzal, bár nálam legutóbbi az is kilőtte a hálózatot.
Most töltöm ezt. Kíváncsi vagyok, hogy ez megöli-e a SIM-et. -
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen a 6-darabos ! Nem engedem törölni egyik apot sem , mikor végeztem egyből újra indítom . nálam így mükszik ! !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Melyik a GAPPS manual? Nem a TWRP alól flashelős verzió, hanem az, amiben 6db APK van, ugye?
-
jocoka1848
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Gaaps manual raktam rá csak telenoros simt használok nálam megy .
-
tibcsi0407
félisten
válasz
jocoka1848
üzenetére
Neked nem dobja el a SIM kártyát a Google telepítése után? Vagy fel sem raktad a Play-t?
-
jocoka1848
tag
https://mega.nz/#!shhACaaA!_5gbQjrUjBcYQkqa7bIDjhUkR4i9TED754LBBkwVICk : ezt használom már pár napja .Kinai és Angol nyelven kommunikál . Számomra stabil rugalmas és használható !
-
szabi1987XM
tag
Alig várom már az új Romot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van már több 17S Custom is, Érdemes vmit ?

Remélem minden simán megy és nem érnek meglepetések. 
.

Vagy Erdogán megfertőzte