Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WARZ
tag
válasz
TeeJay #12655 üzenetére
Nekem is ez lenne a logikus, de a videokon nem ezt látni!
1db erősebb led sokkal erősebbnek tünik, mint sok kevesebb erejű!
Mert pl sima izzónál úgy megy, hogy hiába van nekem 2db 60w-os izzóm ha 1db 120w-os sokkal fényesebben világít legalább is én így látom. A 2db csak nagyob felületet világít be, de nem olyan erős mint 1 nagy!
De ha ez nem így van, vagy csak az én szemem káprázik akkor valakit kérek és erősítse meg, hogy ez hogy megy! -
WARZ
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek!
Nem tudom melyik a jobb 2db 50w /3000-3000/ Lumen vagy 1db 100w-os 6000 lumenes led?
Szeretnék venni növényes ledet, de nem találok sehol se róla infót melyik a jobb illetve nem tudom hogy a 2db 50w led lumenjei összeadódnak e vagy csak simán lesz két db 3000 lumenes ledem vagy jobb az 1db 6000 lumenes! Youtubon láttam pár videot, hogy sok kis ledet összraktak 100db 1w ledet és mellé raktak egy db 100w-at és mintha az 1db led erősebb lett volna mint a sok kis led! Igaz a sok kis led nagyobb területet fedett le de szerintem halványabb volt! Nem tudok dönteni és egy videó és a nem tudásom miatt nem akarok rosszul dönteni!
Kérlek segítsetek ebben, hogy tisztán lássak!
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Politika
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest