Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz temp123456 #8464 üzenetére
-
mzso
veterán
válasz temp123456 #8464 üzenetére
Nocsak. Van akinek van is indukciós lámpája. Én még látni sem láttam.
Mikor, mennyiért vetted? Van róla képed? Vagy esetleg tudsz linket valamilyen webshophoz?Egyébként a kérdésre válaszolva: Nem hinném, hogy létezik ilyen erős LED-es E27-es. Max kettőből tudsz összerakni ekkor fényerőt. Két ilyen 17W-os 1800lm-es V-TAC-ból - amit korábban emlegettek ebben a témában - pont kijönne.
-
mzso
veterán
válasz temp123456 #8499 üzenetére
Jó drágán mérték, és mérik is még azóta is...
Hogy döntöttél végül? Lecseréled LED-esekre?
-
kuyarashi
őstag
válasz temp123456 #10657 üzenetére
Öngyújtó, vagy sósav.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
temp123456
tag
válasz temp123456 #10663 üzenetére
ejj mar lejart a szerkesztesi ido, bocsi.
de most igy nezegetve elgondolkoztam hogy erosebb led panelt a plafonra almennyezetbe, abbol meg lehet van is ilyesmi. -
Flowtation
őstag
válasz temp123456 #10664 üzenetére
Ja, azt nem tudtam, hogy az is opció, én csak e27ben gondolkodtam. Akkor bizony lehet. Bár baromi drága és jó nagy.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz temp123456 #10666 üzenetére
Ha jól emlékszem van szinte minden izzóból és lámpából mindhárom színhőmérséklet. Nézd majd meg. Amit linkeltem az 4500 K, az elvileg a napfény fehérnek felel meg, pont a hideg és a meleg között. Nekem ilyen színű led szalag van, egyáltalán nem zavaró.
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
mzso
veterán
válasz temp123456 #10663 üzenetére
Hová kell ilyen veszett erős fényforrás?
A panelek mellett fényszórókból is van sok 50w-os. És ha direkben nem jó és van egy fehér plafon akkor lehet oda irányítani.De ha tényleg erős kell olyat is be lehet szerezni: http://www.ebay.com/itm/500W-Ultra-Bright-IP65-Outdoor-Garden-Path-Waterproof-LED-Flood-Light-Lamp-/322292633714
-
macilaci78
nagyúr
válasz temp123456 #11335 üzenetére
Lábbal tiporható taposókapcsolók...
Ha gondot okoz elvinni a madzagot, akkor van vezeték nélküli váltókapcsoló, használhatsz belőle kettőt: egy az eredeti helyén, egy pedig az ágy mellett akár az ágykeretre ragasztva. A vezeték nélküliség megkívánja, hogy elemet/akkut tegyél bele...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fecus
őstag
Valami ilyen csak nem színesben? (most nem találtam fehéret)
Lehet van csak E27-es foglalat is. Azt teszel bele amit akarsz.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
mzso
veterán
A legköltséghatékonyabb nem égetni a villanyt fölöslegesen amikor lefekszel.
Mondjuk nem részletezted igazán a szituációt, így meg nehéz jót javasolni. Minek és hol világít a villany?
Ha muszáj hogy menjen, lehet hogy jobba járnál egy éjjeli lámpával az ágy (vagy amin alszol) mellé. Esetleg mozgás érzékelő nagy késleltetéssel.
-
pjen
félisten
válasz temp123456 #11346 üzenetére
Szia.Tv usb kimenetről meg tudsz hajtani egy 5V os relét ami kapcsol egy lámpát.Ha a Tv-t kikapcsolod a relé elenged a lámpa kialszik.
-
quint
aktív tag
válasz temp123456 #11346 üzenetére
A #11249-ben volt ilyesmiről szó...
-
quint
aktív tag
válasz temp123456 #11355 üzenetére
Pici szaros koromban hasonló aggodalom esetén azzal szokott megnyugtatni apám, hogy ahhoz két dolog kell: agy és áram; ha duplán biztonságban akarok lenni, akkor az áramot is kapcsoljam le
p.s.: az is csillárkapcsoló, amit linkeltem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest