Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Ha már okos otthon...szeretném ha világítás, illetve pontosabban a mennyezeti lámpáim "okosak" lennének. A lakás jelenleg is épül, még van idő kigondolni azt hiszem mit/mekkorát és hova.
Alig alig, vagy nagyon gyatra infókat találtam mindenféle neve sincs gyártó termékről. Nyilván persze attól, mert számomra nincs neve, még lehet jó...de pl a Rábalux-ot a fél vásárló közönség szidja, vagy isteníti éppen. Így ugye nehéz reális döntést hozni. OBI-t Bauhaus-t Praktikert-t körbe jártam már, elsőre egyik termék se fogott meg különösebben...többnyire a kinézet miatt, de a kínálat sem túl választékos.
Szükségem lenne 3 db (3 m2 előszoba, 1 m2 kamra, 2 m2 wc helyiségekbe) mozgásérzékelős mennyezeti lámpatestre. Személy szerint rá gondoltam, azonban nem tudom, hogy mennyire ajánlott vételek, az 5 év gari viszont nyugtat egy időre.
Illetve 1 db (2 m2 előtér, közlekedő) részre szeretnék a mennyezetre szintén valami apróságot. Ide elsősorban nagy fényt nem szeretnék, csak hangulatfény végett lenne funkciója a lámpának. De ötletem sincs mi passzolna ide, annyi biztos, hogy egy 40 cm-es erős tiszta fehér fénnyel teljesen felesleges ezt a helyiséget megvilágítani.
Valamint szükségem lenne még 1-1 db (11 m2 hálószoba, 4 m2 fürdőszoba) távirányítós okos mennyezeti lámpára. Itt a célom az lenne, hogy színhőmérsékletet, hangulatfényt stb apróságot tudjak állítani a távirányítón keresztül. Nem kell sok funkció, csak tényleg nézzek ki vhogy a lámpa, jól vegye a jelet távirányítóról és ne kerüljön egy vagyonba. Olyan 30-40 cm átmérővel számolok, ami még normálisan nézne ki a helyiségekben.
Színhőmérséklet ügyben elsősorban a szép tiszta fehér fényre, hideg(ebb) fényre vagyok vevő, 4000K értéktől felfelé. Külsőre minimál, letisztult stílusban, semmi csicsa a terméket tekintve. Fehér vagy fekete színekben, a formája, hogy most szögletes vagy kör alakú teljesen mindegy.
Van esetleg tapasztalat ár/értékben mik lehetnek a viszonylag tuti vételek?
Vagy szimplán egész jókat néztem ki elsőre?Köszönöm szépen az infókat és a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest