Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
csendes újonc
válasz
janeszgol
üzenetére
Na ezt nem mondod 🤣 Óriási duma azért... Gondolom, hogy sajnálhatják. Én deklaráltan utálom azt a fost, nem egyszer megsz*p*tott már. Plusz, ahogyan egyik fórumtársunk is említette, ugyanazt a pénzt fizettetik meg a fossal szerelt Samukért az EU-ban, mint a normális, kompetens hardverrel szerelt eszközeikért. Ami tekintve, hogy (itthoni viszonylatban legalábbis) egy vagon stexbe kerülnek a cuccaik, nagyon nincs rendben az én szememben. Ritkán utálkozok, de ez a bugyuta szivárogtatás, annak az erősen véleményes konklúzióival együtt felllökte a töltőnyomást a szürkémben 😵💫 Én bevallottan totál android user vagyok, de ezek az állítások úgy gondolom, hogy pontosan akkora lózungok, mint amikor jópár évvel ezelőtt a droidkárosult techpotyautasok meg akarták magyarázni, hogy az akkori Apple A xyz chipek azért egy fosok, mert kevesebb magot tartalmaznak, mint az androidos kütyükbe pakolt Qualcomm, vagy Mediatek megoldások a világ összes magjával a fedél alatt. Holott ez nem ilyen egyszerű szerintem: ők csinálták a jobb hardvert, ami jobban kommunikál a jobb szoftverükkel és pont. Szerintem ezt kár vitatni, csak kézbe kellett venni és programokat futtatni ezen is - azon is, ordított a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kompakt vízhűtés
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Foxpost
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő