- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015 #66772 üzenetére
Csak azért játszok most topot, mert ahhoz lett kedvem, anno toplanerként kezdtem a lolos pályafutásomat. Nem célom Ziggsel addig menetelni ameddig csak tudok, meg force-olni. Ha nagyon rámennék vele, szerintem a G1 is meglenne, már így is többnyire ahogy elnézem G3-G1-es játékosokkal dob össze. Úgy látszik az MMR-em feljebb került, mint a látható rankom.
A smurfoláshoz: nyilván kicsit irónikusan is mondtam, de nem a pont 10-es score számít. Hisz ne hülyéskedjünk már, hogy csak akkor elég jó valaki, ha a kerek 10-es score megvan ezt nem gondolhattad komolyan. Inkább maguk az eredmények és azon belüli statisztikák. Ha megnézed azért hányszor lettem vele ace vagy mvp, meg milyen kda, milyen dmg ment tényszerűen látható, hogy nem arról volt szó, hogy zsinórban elkedzem jó csapatokat kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Dell notebook topic
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest