- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Cyberbeni #4147 üzenetére
Az mondjuk engem is érdekelne hogy ha mondjuk mondjuk hogy miden vagyok, van annyi esze a midesüknek hogy nem öleti meg magát nem tudok elfeedlödni és ehhez valljuk be nem kell sok ész, na de viszont a boton is és a topon is feedelnek mint az allat lehet hogy krva jol jatszok és megölöm egyszer teszem azt az ellent miden de csak talan 15perc után kis szerencsével, én szereztem egy killt amiért vért izzadtam de feldughatom ha mondjuk a bot és a top is olyan könnyu killeket ad az ellnek hogy semmit nemérek hogy jol jatszottam.
de oké mondjuk ad carryvel legyen az hogy elfeedelnek lent nagyon minuszba van a carryjuk meg a support de mondjuk a topos és a jungeler is jól áll náluk, ezeket hogy fogod megölni egyedül?
akarmennyire vagy elfeedelve akkor is 2 ütés leszel, ahoz hogy hamarabb ölj meg egy tanky elfeedelt enemyt carryvel szerintem nagyon sok kill kell, ergo egyedül nem mondom hogy lehetetlen de szinte nem lehet jatékot nyerni.
csapat jaték nem véletlenül 5 emberből szerintem elég ha egynél kilóg a lóláb már könnyen lehet bukó.
a jó meccs ismérve a kevés kill
de ezt gondolom tudod, pontosabban ez igy nem teljesen igaz de mondjuk ugy hogy ez esetben élvezetes a játék. én speciel nem élvezem hogy balfszokat lövöldözök és van 20killem
igazaból nem jatszom régóta január végén kezdtem de elég sokat jatszom, és még mindig nagyon sokmindent nemtudok de mar nem érzem hogy béna lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- Revolut
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Windows 11
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest