Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dinter #39736 üzenetére
Amúgy ez a toxic dolog tényleg csak itt megy ennyire. Bevallom én is az vagyok, mert én sem birom szó nélkül amikor ilyen emberek vannak velem , mint ez a Malphite (akit azóta sem bannoltak). És mivel már ennyire promotálva van, hogy ne legyél toxic, meg ilyenek, már csak ez ragad meg az embereknek és én kapom a reportot, nem a 0-10es emberkénk aki nem Diamond szintre való és mégis hónapokig elbassza más játékát. (0-10ben lenni szerintem nem normális ha veled egy szintű emberekkel játszol rankeden, én még sose voltam ennyiben, ha nem direkt csináltam.)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de legyen velem 1000x egy beszólogatós köcsög, aki lehozza a meccset, mint egy feeder aki félpercenkéne meghal, de bocsánatot kér érte. Ezt gondoljátok át, és utána kérném a véleményeket Mert erről szól a videó szerintem.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos autók - motorok
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Hálózati / IP kamera
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest