- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Silencer83 #10825 üzenetére
Én viszont amondó vagyok, hogy inkább rúnákat vegyél. Ugyanis a későbbiekben érezni fogod a hiányát. Aztán állj rá a karakter vásárlásra. Tapasztalatból mondom. Eleinte maximum párat vegyél meg az olcsóbbak közül, ha nem bírod megállni.
Shyvana az tényleg nagyon jó karakter.
Viszont Rivennel nem így vagyok. Most próbáltam ki másodjára LoL-os karrierem során, de most se jött be ahogy korábban se.
Egyébként aki akar, az vegyen fel nyugodtan! Név: FoxCanShuffle. Régió: EU Nordic & East.
-
zone
őstag
válasz
Silencer83 #10825 üzenetére
Sárkány lady - erről egyből a Stone brothers és a Rude dudes jutott eszembe: [link]
(#10824) FuRiONight:
Egy ingyen transfer azoknak járt, akik még az EU kettéosztás előtt regisztráltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Dell notebook topic
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Update 05.05. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest