Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz András12345 #67410 üzenetére

Jó figyelj, ezekre tételesen tudok válaszolni, most akkor ennél a Renektonos meccsnél maradva:

Farm: 53% részvétellel Mao junglerként nyilván lehetne több is, de ezt nem mondanám vereség indikátornak, oké lehetne kicsit jobb, de ezt inkább csak ilyen bedobott kötekedésnek érzem részedről.

11K DMG: Mao tank junglerként nem érzem rossznak, főleg úgy, hogy így is alig maradtam le az ADC és a MEL mögött... akik azért a lanen is tradelnek, illetve full DMG buildjük van. Szóval ebben a megvilágításban még sok is...

1 sari 3 grub 1 herald vs 3 sari esete: ha magasabb szinten játszol pontosan tudod ez minek köszönhető, szóval nyilvánvalóan ez is csak kötekedés lesz. Mivel NEM volt botunk konkrétan, ezáltal sari prionk sem volt a meccsen, tehát nem a jungler hibája, hogy nem hozza nyakra főre a sárkányokat... Pontosan ezért látszik az nagyon jól, hogy a top objektívek lettek inkább elhozva, ennek ilyen egyszerű oka van. Nem az én hibám.
    Nézd meg a győztes meccseimet, ott garantáltan nálunk voltak a sarik, de érdekes.

Továbbá a "szar" buildet használok érvedet fejsd ki kérlek jobban, mert én teljes mértékben látok ebben logikát, ha valamivel nem értesz egyet konkrét dolgokat írj, mert arra tudok csak reagálni és csak úgy tudjuk megvitatni.

"Az hogy nem halsz egy tankra buildelt championnal ennél többször egy folyamatosan vesztésre álló meccsen, az nem kiemeledő teljesítmény..."

Ezt meg nagyon vicces, hogy írod, mert korábban meg pont azt a kritikát kaptam meg amikor a Lux, Morgana, Seraphine meccseimet linkeltem, hogy "persze persze azért halsz keveset mert távolról puttyogtatsz". :DDD Most akkor döntsük már el, hogy a ranged hősökkel vagy a meele engage hősökkel kéne-e többet halnom, mert úgy látom mindegyikre van kifogás..... Nehéz lenne ezt belátni, hogy én szimplán ésszerűen játszok és talán azért nem halok 20X/ meccs?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés