Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
András12345
üzenetére
Jó figyelj, ezekre tételesen tudok válaszolni, most akkor ennél a Renektonos meccsnél maradva:

Farm: 53% részvétellel Mao junglerként nyilván lehetne több is, de ezt nem mondanám vereség indikátornak, oké lehetne kicsit jobb, de ezt inkább csak ilyen bedobott kötekedésnek érzem részedről.
11K DMG: Mao tank junglerként nem érzem rossznak, főleg úgy, hogy így is alig maradtam le az ADC és a MEL mögött... akik azért a lanen is tradelnek, illetve full DMG buildjük van. Szóval ebben a megvilágításban még sok is...
1 sari 3 grub 1 herald vs 3 sari esete: ha magasabb szinten játszol pontosan tudod ez minek köszönhető, szóval nyilvánvalóan ez is csak kötekedés lesz. Mivel NEM volt botunk konkrétan, ezáltal sari prionk sem volt a meccsen, tehát nem a jungler hibája, hogy nem hozza nyakra főre a sárkányokat... Pontosan ezért látszik az nagyon jól, hogy a top objektívek lettek inkább elhozva, ennek ilyen egyszerű oka van. Nem az én hibám.
Nézd meg a győztes meccseimet, ott garantáltan nálunk voltak a sarik, de érdekes.Továbbá a "szar" buildet használok érvedet fejsd ki kérlek jobban, mert én teljes mértékben látok ebben logikát, ha valamivel nem értesz egyet konkrét dolgokat írj, mert arra tudok csak reagálni és csak úgy tudjuk megvitatni.
"Az hogy nem halsz egy tankra buildelt championnal ennél többször egy folyamatosan vesztésre álló meccsen, az nem kiemeledő teljesítmény..."
Ezt meg nagyon vicces, hogy írod, mert korábban meg pont azt a kritikát kaptam meg amikor a Lux, Morgana, Seraphine meccseimet linkeltem, hogy "persze persze azért halsz keveset mert távolról puttyogtatsz".
Most akkor döntsük már el, hogy a ranged hősökkel vagy a meele engage hősökkel kéne-e többet halnom, mert úgy látom mindegyikre van kifogás..... Nehéz lenne ezt belátni, hogy én szimplán ésszerűen játszok és talán azért nem halok 20X/ meccs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most akkor döntsük már el, hogy a ranged hősökkel vagy a meele engage hősökkel kéne-e többet halnom, mert úgy látom mindegyikre van kifogás..... Nehéz lenne ezt belátni, hogy én szimplán ésszerűen játszok és talán azért nem halok 20X/ meccs?