Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Ha tudtam volna akkor én is kértem volna,de melon voltam.

-
saelin
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
A ranked ugye úgy működik, hogy csak egyenként lehet lépkedi előre, pl silver 5-ről silver 4-re. Valami winstreak mechanika nincs benne mint hearthstone-ban? Hogy silver 4-et átugorva silver 3-ra, netán kettőre kerüljön az illető?
Mert ha csak egyenként lehet lépkedni, akkor nekem bronz 4-ből nincs szabadulás.

-
gali777
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Innen is még egyszer köszönöm!

-
Beni97
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Gondolom van valami reddit vagy valami más fórum ahol vannak olyan emberek akik szívesen megveszik másnak a champet csak nem találok olyat

-
HoaryFox
őstag
Hát megtörtént, aminek meg kellett történnie, lenyomtam a 10 rangsoroló meccset, 2W/8L aránnyal debodott Silver 1-be... Hogy mennyi retardált van rankedeken, te jó ég. Egyik meccsen Vayne ADC voltam, 9. percen toltam egy quadra kill-t, de hát annyi eszük nem volt, hogy a továbbiakban engem védjenek, nem tudtam hozzáférni az enemy-hez, így az is lose lett...
Hát, innen lesz szép vissszamászni Gold 2-ig

Szerk.: op.gg szerint magasabb az MMR-em, Gold 5-ös szintű, meglátjuk ma este mi lészen.
-
Enigma1945
őstag
Ma szerencsés napom van! Kaptam a ládából egy Annie csodaországban skint, és egy Lélekőr Udyr Skint! Csodaszépek!
-
kentucky
őstag
Nem tudjátok mire fel az extra ip?
-
Darko_addict
őstag
Tartogasd IP-Bonus hétvégére, ott lehet aratni. Napelső győzelemnél 1597 IP-t kaptam. 20 perces vereség 600+ IP, 20 perces győzelem 800+ IP full csapattal, aktív IP-bónusszal.
U.i.: Ahogy számolgattam múltkor, nem sokkal drágább RP-ért hőst venni (ha akciós, akkor olcsóbb!), mint RP-ért vett Bonusszal kifarmolni az árát.
-
kenwood
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Egyutt az igazi.
Ha csak az egyiket szeretned,akkor a gyozelmes rugalmasabb,mert nincs idolimit.
az X napos pedig akkor jobb ha mondjuk pentek este beaktivalod,es vasarnap estig tolod
arra figyelj az utobbinal,hogy kell 1-2 ora alvas is.
CS-ben volt egy srac,aki 2-3 nap napig tolta,aztan az egyik halal utan mar nem respawnolt tobbet. -
saelin
veterán
Ha már IP-nél járunk. Ha IP-növelőre adnám a fejem, akkor x győzelmest vagy x napost éri meg venni?
-
Watto1991
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ez bizonyos idő után, mikor megvannak a champion-ök meg rúnák , már nem tudod mire használni az IP-t, több nagyszintű játékosnak (Challenger) is 150-200 000 Ft körüli IP -je van

-
Enigma1945
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Azért nem semmi 6300 ip-t ajándékozol
Jól állhatsz hallod az ip-vel 
-
FoLey-v
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Xayah-t kérhetek?

-
mark!
őstag
-
Sordoran
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Köszönöm szépen!
Holnap első meccsem vele fogom tolni szerintem, szeretek supportkodni annak ellenére, hogy nem support main vagyok.
(igazából top az egyetlen role, amit nem szívesen vállalok) -
Enigma1945
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
ja értem, köszi a választ
-
Zolly444
aktív tag
válasz
marked one94
üzenetére
Köszönöm szépen

-
marked one94
őstag
Na elfogyott az IP bocsi srácok többet nem tudok küldeni

-
kentucky
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Írtam IG

-
marked one94
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Most a két újhősnél van ilyen lehetőség hogy ip-ért ajándékozd őket.
-
Enigma1945
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
hőst tudsz ajándékozni? hogyan lehet ezt? mindegyikkel lehet?
-
Zolly444
aktív tag
Én az adc-t elfogadom

IG: 0YouDontSay0 -
gali777
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Jöhet egy, ha még maradt

(#51670) marked one94: Galii777 EUNE-n vagyok amúgy, ha ez számít

-
Sordoran
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Ha küldesz egy Rakan-t nekem ingyen, és nem kérsz cserébe semmit, akkor jöhet.
(ugyanezzel a névvel vagyok fenn)
Tegnap már megvakartuk egymás hátát haverral, Xayah így már megvan, de maradék IP-m most rúnára kell majd.
Viszont úgy érzem Rakan jobb support (lesz), mint amennyire erős adc/mid-es lesz Xayah nerfek után. -
marked one94
őstag
Mivel teli vagyok IP-vel és lehet ajándékozni hőst. Első két ember aki ír egy Xayah másiknak egy Rakan küldök vagy amelyiket akarja, választhat.

-
marked one94
őstag
Na 3v3 rankeden sikerült elérnem a Bronze 1et. Mondjuk ahogy játszottam még így is magasabbra kerültem mint gondoltam

Ja és ha valakinek van kedve este jönni pár normált írjon rám.
-
Enigma1945
őstag
Hát én nem tudom srácok, de kezd elegem lenni a sok magabiztos gyökérből, akik hozzák az új champeket, és sorra feedelik a meccseket rankeden..Nem is értem miért kell olyan hőssel jönni, ami most jelent meg, és ki sem ismeri rendesen. Nektek is van ilyen hogy ilyenért megy el a meccs?
-
Sordoran
addikt
A tárgyakra gondolsz, vagy a masteryre? Mert tárgy készletről volt szó, amit összerakni meccs előtt azért mókás dolog lenne.
(azért is kérdem, mert én új klienst nem használom) Régebben én használtam saját tárgykészletet, mikor új hősökkel ismerkedtem, és még nem voltam otthonos a tárgyak között. Mostanra viszont már a meglévőket se használom, menet közben ki tudom találni mit vásároljak rá. De azért hasznos funkció, szóval én is támogatom, hogy berakják az új kliensbe is majd. -
Jim-Y
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Van redditen egy post sorozat, koreai item seteket lehet letölteni és használni. Ez annyiban különbözik attól ami a régi kliensben volt, hogy itt nem magadnak rakod össze hanem letöltesz egy fájlt, elmented a fájlrendszerre és a legnagyobb win-rate-el rendelkező koreai buildeket teszi bele a játékba. Asszem patchenként frissítik nem tudom, hogy csinálják-e még én asszem a 7.3,4,5-es patchez valót használom még.
-
saelin
veterán
Lehet noob kérdés. De régen volt egy olyan menüpont, hogy lehetett ott buildeket összeeszkábálni tárgyakból hősökre felosztva. Az hol találom ebben az új kliensben? Haljak meg de nem látom.
Item Sets! Közben eszembe jutott a neve.
-
Enigma1945
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Ja, értem, kösz mindenkinek a választ!

-
csipszikutya
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
masteryböl is tudsz rakni és alapbol más-más értékekkel az alap a champeknél.
-
glacious
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mindenkinek más támadási sebessége van alapból.
-
Enigma1945
őstag
Némely hősre (hősökre ) a rúnák hibásan működnek. Gyanítottam eddig is, de most már tuti. Kayle-re beállítottam 32% támadási sebességet, és kezdéskor csak 0.64-et ad. Gnar-ral 0.85, sőt más hősökkel is, mint pll Ashe-vel is. Ez miért van?
-
kenwood
veterán
Szeretem Sonat,de egy kis buff raferne.
A healje baromi gyenge.
4es szinten is 100 alatt gyogyit ,es 25% az AP ratio
Az 1k lich bane jol hangzik,csak a core a : gold/5 item,sightstone es a redemption.
Mire emelle megvan a lich bane es a szukseges ap,mar hatvanadik percnel jarunk.Persze lehet a Bronze V buildet is tolni :
dorans ring,ludens echo,lich bane,void staff ...
Csak az a csimpanzoknal intelligensebb ellenfelek ellen nem mukodik.
Aki ellen meg mukodik,az ellen jobb a veigar,syndra. -
kenwood
veterán
válasz
kentucky
üzenetére
Veigarral meg 2-4k dmg 1 sec alatt lategameben.
A stunjan is sokkal kisebb a CD.
Akkor o meg jobb support a Sonanal ?
Vagy Syndra?Lich Bane mellett minden full ap karakter iszonyatot ut,de a jatek nem (csak) errol szol.
Szamit a utility,a cc,a sustain,a vision,engage,disengage es meg ezer mas dolog.
Kulonben minden meccsen 5-5 carry harcolna egymas ellen.
-
csipszikutya
senior tag
A tegnap esti "MAF" kategória?! G4 24 lp. Lose és lett belöle 9 lp. Megyek megint lose és 0 lp. Na mondom yolo és lose és GOLD 5 ????!!!!!! 1 loseval még sose dobott vissza 1 divet. Mi a halál? Nem lehet szar az MMR-em mert 22-24 lp-t kapok 1 winért és ha jól tudom akkor ad ilyen sokat ha jó az MMR-em...
-
Jim-Y
veterán
hogy tudtok magyarul játszani de tényleg
Luden's Echo -> Luden vizeshangja. Mi a pék az a vizeshang?
Meg Rabadon Deathcap -> Rabadon molyrágta kalapja bár ez még elmegy. Ilyenkor amikor látom hogy van aki magyar fordítással játszik valami elhalálozik bennem mélyen belül 
-
-
Plata
félisten
válasz
FoLey-v
üzenetére
Lehet Ziggs-et nem ap-ként buildelni?

Én mindig ap Ziggs-et játszom,Ziggs a kedvencem,általában mindig ugyanazt a buildet tolom vele,néha helyzettől függően változtatok rajta.Általában athéné lüke grálja az első utána jön varázslók büdös bocskora,utána jöhet morellonomikon,így elég jó cd csökkentés van és tudok szemét módon másodpercenként köpködni bombákat.Utána veszek liandry gyötrelmét és Luden vizeshangját.Legvégül Rabadon molyrágta kalapja jön.Ha ad ellen kell harcolni akkor először liandry és utána luden,ha ap akkor először luden utána liandry.Ez a szett nekem eléggé bejön,sok cd csökkentés miatt folyamatosan lehet zaklatni,Q és E-t állandóan lehet spamelni így. -
kentucky
őstag
Tegnap három flexet mentem Sonaval, mindhárom win. Teljesen véletlen találtam rá erre a champre, autofill suppnak bedobott és azóta csak vele játszom, le tud hozni néhány játékot, iszonyat szar adc esetén is.
-
saelin
veterán
Átnéztem kicsit az euw-s accomra és próbáltam húzni, de... valami iszonyat frusztráló blind-ot tolni. Tele van az egész smurf-ekkel és ilyen 20+ killel végeznek mindig, mert szegény kezdő playereket megeszi reggelire.
Előbb egy Drawen, előtte pedig egy Graves. Mostmár jöhetne az én csapatomba is valami jó player...
-
Kanczy
veterán
Észrevett esetleg valaki ping növekedést mostanában? Amennyire emlékszem, régebben 30 és 50 között volt, most meg inkább 70 és 90 között mozog. Elég zavaró

-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Ha most giftelek egy Xayah-t egyik ismerősömnek akkor még kapok ikon-t?
-
stefyY
őstag
Valaki délelőtt flex duo?

-
Plata
félisten
Hát nem lehet egy normálisat játszani.Mindenki ezekkel az új hősökkel akar lenni,vagy remake vagy 20 perc után feladják.Ki lett bannolva a két új hős erre csata elején közös cseten anyáz hülye gyerek majd közli hogy troll lesz,tényleg az is lett.Még egy 20 perces csata.
-
Beni97
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
ohhh hogy kapn....

-
kentucky
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Riotnál te ilyen special one vagy

-
Plata
félisten
Te jó isten normal draft meccset képtelenség elindítani.
Mindenki az új hősökkel akar játszani.Már tizenhét alkalommal lépett ki valaki csapat összeállítás alatt,most keresek tizennyolcadszorra csapatot.
Sikerült bekerülnöm egy meccsre erre remake.
-
Beni97
őstag
válasz
Bowser
üzenetére
Hát de most nem rég kaptam fizut. És még csak nem is egész hónapot dolgoztam hanem 5 napot. Most viszont valszeg már rendes fizuért megyek szóval kitudja mi lesz. Bár sokat nem akarok belepakolni
#51616 Plata: Én a cs:go-ból termeltem annyi pénzt, hogy a witcher 1,2-őt, a bfbc2-őt, payday 1-et nyári meg téli leárazáson vettem steamen, plusz még mikor féláron volt a gta5 (asszem 30 eu).... nos hát ezt is a cs:go-nak köszönhetem

-
Plata
félisten
Helyettem valaki le tolhatná az összes hősöm S-re.

-
Plata
félisten
válasz
Bowser
üzenetére
Én is fizettem már LOL-ért,igaz nem sokat és WoT-ban is párszor,meg sokat SwToR-ban,de pont ezért szeretem az olyan játékokat ahol meg tudom termelni a pénzt amiből lehet vásárolni.Van olyan MMO amiben már több ezer dollárnyi cuccot vásároltam,sé most is van olyan 450 dollár körül költő pénzem,de még egy büdös fillért nem fizettem érte,igaz kétszer ebben az MMo-ban volt egy csúnya bug,amit csúnyán kihasználtam,de nem kaptam érte büntit.

Ami viszont bosszant hogy ebben a szezonban még csak 1 S csatát sikerült összeszednem,vagyis 1 ládát kaptam,azt is egy olyan csatában ahol elment a netem pár percre.Bezzeg amiben meg végig gürizek mint állat abban sosem kapok s-t.Tegnap is olyan klassz meccsem volt oszt A.
Az előző szezonban volt hogy egy héten 3-4 doboz is jött,most meg tök szopás,lehet ennyivel bénább lettem. -
Bowser
aktív tag
válasz
Beni97
üzenetére
4000 Ft. Á basszus sok.
Én annó Metin2-re tettem 25 db 5000 Ft-os SMS formájában egy órán belül.
A T-Mobile 65.000 Ft-nál letiltotta a kártyát. Vodafon-nál már rutinosan csináltam éjjel 3-kor karácsonykor.
Így lett meg a 128.000 Ft-os telefonszámla 
Emellé 300 órát nyomtam bele és apránként majdnem 300.000 Ft +-szal tudtam kiszállni. -
Beni97
őstag
Végre melózok (sajnos suli mellett de ez van), meg kaptam a fizum és egyből 4000 forint elment a lol-ra. Mondjuk a mostani project zed akció is rásegített, meg mellette még megritkítottam a ládákat. Szerencsére nem jöttek olyan rossz skinek mint szoktak. Meg most megint van 3 hőstöredékem, amivel megvárom míg megvásárolható legyen(ek) az új champ(ek), hogy hát ha megkapom a reroll után

tudom, hogy amúgy senkit nem érdekel
-
kenwood
veterán
válasz
csipszikutya
üzenetére
Ez forditva is igy van.
Ha Illaoi kap 1-2 killt az elejen,akkor egy Q-W 70% hp,es trynda am inionok kozelebe nem tud menni. -
csipszikutya
senior tag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
most olvastam. össze kéne rakni egy 5 fös csapatot és mondjuk szombat-vasárnapot végig játszani. ugy hirtelen jol jönne 10000 ip 1 nap alatt a napi ~300-400 helyett

-
csipszikutya
senior tag
én este elmentem egy rankedra, auto fill-->top. hoztam egy illaoit és kaptam rá egy tryndát. hál istennek a saját jungler és midesemtöl olyan gankeket kaptam, hogy meghalltak a tryndának. 4/1 után azt csinált amit akart. 25 percnél már beverte az inhibitort. adcröl mit mondjak? 20 perc és a cullon volt neki még 30 stack

-
FoLey-v
addikt
Amióta legutoljára írtam a supportnak persze magyarnak mindenbe sz*rnak bele. Egy teljesen csaló Xerath-os ügyet nem tudnak lerendezni és már ez a 2. alkalom,hogy figyelmen kívűl hagyták hiába hitették velem,hogy utánajárnak az ügyben.

-
tomiivagyok
aktív tag
Midseason áttekintés, 10-es ban jön nemsokára, és lesz majd egy IP hétvége is, mivel ahogy bejön a 10 banos rendszer, csak akkor tudsz rankedezni, ha van 20 hősöd. (Eddig 16 volt a limit.)
Egyébként boldog karácsonyt, szakad a hó.
-
saelin
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
No, igen. Régen voltak szárnypróbálgatásaim junglerrel és akkor úgy ahogy ment a gankelés, de mostanában (ugye megint volt egy kis szünetem a munka miatt) inkább a saját lane-emre próbálok koncentrálni, lehet túl erőltetetten is.
Tudtok ajánlani pár lol streamert vagy youtube-ost, akiket megéri nézni a játékuk miatt? Nekem így elsőre Brofesco ugrik be, de ő egy nagyon hangos és irritáló alak...
-
stefyY
őstag
válasz
tomiivagyok
üzenetére
Hasonlóan sz*r napot zártam, nem részletezem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha a Garen nem játssza a keménycsávót, simán megnyerjük 30.percnél, de nem, neki be kell várni a csapatot. (Amikor ez történt, topon már az inhibnél tartottunk, és amíg várt ránk, bebuktunk 2 tornyot..)
(igazából top az egyetlen role, amit nem szívesen vállalok)

Luden's Echo -> Luden vizeshangja. Mi a pék az a vizeshang?