Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
bpeter
csendes tag
Hello Natár és Többiek !
Kérek mindenkit nagyon, irja meg, ha volt már dolga WinTV-PVR-350 tv tuner-és dogot. kártyával. Én már kipróbáltam a másét ( USA-ból kapta, ezért csak NTSC-ben... ) és SUPER-nek találom. De nem tudom, hol forgalmazzák. Eddig nem találtam egy boltot...
Kösz !!
[Szerkesztve] -
virtual
tag
A DC10+ egy mjpeg kártya. amivel nagyon jó minőségben meg lehet vágni a videódat, majd visszaírni VHS-re vagy más analóg tárolóra. Ez egy dolog.
A DV2000 tunerkártya meg a hardveres mpeg2 tömörítés egy másik dolog. Ugyanis ezek mind ugyanúgy szoftveresen tömörítenek capture közben, ezért a minőség is olyan lesz amilyen. Közel nem DVD minőség. Egy hardveres mpeg2 tömörítő tunerrel kicsit drágább kategória. Az oldalon sem írják egy szóval sem hogy hardveres, csak azt hogy jó gép kell hozzá (szoftveres mpeg2 miatt) meg ohgy támogatja többek között az mpeg2-őt is valamilyen gyors codeccel.
Ez olyan mint a kép a képben funkció rosszhiszemű alkalmazása. Mivel az sem két tuneres élő kép, hanem csak valami felvett videót lehet elindítani a tvnézés mellett...
Mocskos sárgák
Aktív témák
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest