- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1885
aktív tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Igen láttam, de nektek 10szer jobb CPUtok van. Azért írtam ha egyedül kötözgetek nekem is majdnem kimaxolva megy fix 100al.
Most elmúlt héten Le Mans Sprint Cup Paul Ricardon. Kvalin fix 100fps. Versenynél örülök a 60nak is már
Nekem sajnos csak egy 9900K van még a gépen. És megnéztem nem sokat számít, hogy mennyi a látható autók száma. 15től 30 autóig majdnem ugyannyi. Annyi hogy nálam az Opponent Detail - High, még azt leveszem mediumra vagy lowra. -
kzolee216
senior tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Végig mentem úgy a meccsen, hogy nem volt probléma. Szerintem ez shader lesz, mivel új driver telepítése után jelentkezik. A boxban meg sztem azért volt spike, mert még töltötte a boxban álló kocsikat. A témát elengedtem, köszi srácok a segítséget. Íme a 20 perces verseny alatt:

-
Géjza
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
Nálam is a ház ventik fordulata a cpu-hoz van kötve, azt én is észreveszem AB overlay nélkül is, ha valami jobban megdolgoztatja a procit. Nálam csak verseny elején a boxban állva pörögnek fel, mert akkor valamiért 100W-ra ugrik fel a cpu fogyija (és indul meg a hőmérséklete). Verseny közben 60-75W között mozog stabil hőmérséklet és ezáltal stabil ventilfordulatokkal.
-
Géjza
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
Nálam csak akkor indul meg felfelé, mikor futam előtt a boxban vagyok (100W körülire). Verseny közben (csakis online) semmi extra, 60-70 watt körül ketyerészik 60 fok körül. Nincs lekorlátozva semmi a grafon (számomra egyik legborzasztóbb dolog, mikor hirtelen eltűnnek-megjelennek autók, mert le van korlátozva mondjuk 10-re a látható autók száma).
-
válasz
kzolee216
üzenetére
Nem szabad maxra húzni. 10 és 15 között is jelentős FPS romlás van. Nekem azt hiszem 12-re van állítva, opponent detail meg LOW-ra van téve, mert medium és felette tud akadásokat okozni.
Én low-medium beállításon játszok, és múltkor teszteltem, hogy mindent maxra állítottam, és nem volt sokkal szebb a játék. Viszont az FPS jóval kevesebb volt.
-
v2
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
Egy csomó vr használó sem tudja használni az openxr miatt. Csak akkor megy ha törlöm a toolkit-et, de akkor az openxr sem megy. Viszont ezt az összes többi szim használja ami a gépemen van. Majd talán a Januári javításban jó lesz. Vissza perelném a pénzem ha tudnám,....... És most itt volt egy cirkálmányos káromkodás
-
bence1885
aktív tag
válasz
kzolee216
üzenetére
Nálam is ez volt a napokban. Én kilőttem a Vsyncet azóta jó lett. Amúgy én tudom, ha az fps meg van, de még is laggok mikrolaggok vannak akkor az CPU limitre adhat okot. Viszont kétlem hogy egy 9800X3D ne tudná kiszolgálni.
Egy újratelepítést megérne a dolog mindenképp.
-
-
válasz
kzolee216
üzenetére
Nekem szinte az összes road tartalom megvan, nem sajnálom rá a pénzt, mégha egyes szimek tudnak is szórakoztatóak lenni engem az fog meg az iR-ben, hogy egyedül itt van következménye annak amit csinálsz, működő report rendszer és érdemi versenyzés, mennék én LMU-t is de már elég sokszor kiégetett, hogy egy tiszta előzés után szándékosan széttör a gyerek mert az egó nem viseli el neki, hogy valaki megelőzte egy online szimulátorban.
A többi meg ugye már csak hab a tortára
-
kismadar12
kezdő
válasz
kzolee216
üzenetére
Nagyjából 2-3 hete tele van a játék hibával. Nálam konkrétan el sem indul. Próbáltam már mindenfélét, kuka. De ahogy nézem ez csak a jéghegy csúcsa. Nézegettem a magyar tartalomgyártókat, náluk is tucat buggal van tele. Szánalom, hogy manapság így ki lehet adni bármilyen frissítést.
-
zsozsa74
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
Ilyenem még nem volt. De van pár újdonság. Pl, offline a felvezető kör kihagyásához backspacet kéne nyomni, de nem reagál rá. Vagy szintén offline esc-el megállítom a játékot, mennék vissza resume-val, erre ott vagyok az autóban, de alig látom, hogy mi van, mert a főmenü sem tűnik el, csak áttetsző lesz valamennyire. Ja ez VR-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest