Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Nem feltétlenül csak szokás kérdése. Konzolról jöttem, több ezer órát töltöttem a GT sorozattal. Akkor abban a hitben voltam, hogy csak a GT és semmi más. Aztán kijött az AC konzolra. Már akkor éreztem, hogy a GT vissza fog szorulni mert az AC többet adott számomra vezetési élményben, még akkor is ha sokkal "szárazabb" és sokkal kevesebb tartalommal bírt. Aztán jött az ACC. Rengeteget játszottam vele ez volt az új kedvenc és itt döntöttem el, hogy átnyergelek PC - re. Itt is mentem tovább az ACC vonalon de kíváncsiságból kikacsintottam más játékokra is. Raceroom is nagyon tetszett de aztán jött az RF2 amit kipróbáltam, sokáig az is maradt a favorit. AMS2 - vel is tettem próbát, de azt nem tudtam megszeretni.
Aztán jött az LMU. Egyértelműen számomra a legkomfortosabb, legnagyobb vezetési élményt biztosító játék a piacon. Ezt nem kellett megszokni. Ez adta magát. Legalábbis az én esetemben. Nem is ragozom tovább. Nálam abszolút Number 1!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest