Hirdetés
Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
válasz woodpaul #41089 üzenetére
PC Dream: Cégünk a forgalmazott termékekre gyári garanciát vállal!
Az általunk forgalmazott készülékek az Eu területéről származnak, tehát az uniós garancia érvényes rájuk. A garancia érvényesíthető itthoni márkaszervizekben is!Tehát ez is kétséges,vagy elfogadja a hazai samsung szervíz,vagy nem.
Jó lenne ha már letisztázódna,ez a garancia kérdés[ Szerkesztve ]
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
vlaho
aktív tag
válasz woodpaul #41605 üzenetére
Szia!
Én pont ezen rágodtam,és a Pcdream mellett döntöttem,meg is rendeltem tölük a tv-t.
Még nem hívtak,hogy mikor hoznák a tv-t
#41607: A futár köteles megvárni míg te kibontod a dobozt,és ellenőrződ a készülék épségét valamit,hogy megvan minden a dobozba aminek benne kell lennie[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
Na én is beszálltam a Samsung 40B650-es tulajok sorába.Pcdreamtól rendeltem,ma hozták.Versio:SQ04-es.
Menű szerintem kifejezetten jól átlátható,könnyű kezelni.
Műholdas digink van,úgyhogy kicsit féltem milyen lesz a kép.De egy kis állítgatás után azt mondom,teljesen nézhető.Gyorsba kipróbáltam hd demoval,majd leesett az álam, egyszerűen gyönyörű.A hang tévézéshez tökéletesen megfelel.
Csináltam egy kis fogyasztás mérést(kiváncsiságból):gyári beállításon sima tv adásnál 135W,a nekem megfelelő beállítás után ez lement 95W-ra.Hd demonál nagyon világos jeleneteknél bizony megeszi a 200W-ot.Összehasonlítás képpen a régi 70cm-es crt tévénk is bekajált 90W-ot.
Elösször 37-est akartam,de asszonykám azt monda inkább a nagyobb legyen,mert nem akarja azt hallgatni később tőlem,hogy "mégis a nagyobbat kellett volna venni".
Fél óra tévézés után már azt mondom,hogy bizony igaza volt,sőt,akár még nagyobbat is el tudnák képzelni
Na most így hirtelen ennyi,szerintem nagyon jó kis készülék.Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
vlaho
aktív tag
-
vlaho
aktív tag
válasz sztomika123 #42634 üzenetére
Kép akadást még nem tapasztaltam,fekete nálam jó,számítógép még nincs tesztelve(rövid a hdmi kábelem),avit tökéletesen viszi usb-ről,hd demot probáltam:gyönyörű.Tömören ennyi
-
vlaho
aktív tag
válasz adriankoooo #46703 üzenetére
Nekem lengyel garipapir van a tv-hez,a PcDream-tól vettem,és simán beregiztem a samsung oldalán.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest