Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz zsolt1129 #48955 üzenetére
Természetesen megfelel de lehetőleg 2 méteren belül üljél hozzá, hogy olvashatóság szempontjából megfelelő élményt nyújtsa, bár én az LG-t jobban szeretem, természetesebbek a színei de a samunak jobb a feketéje.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz zsolt1129 #48951 üzenetére
Jobban jársz egy TV-vel, én több, mint 2 éve nyomatom fotelből, egy 82cm-es LG LCD TV-én a PC-t, wireless egér-billentyűvel, azóta nem fáj a szemem és a derekam sem, nem utolsó sorban filmezni is jobb.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Chesterfield #1713 üzenetére
Szerintem szánj rá egy kicsit több pénzt vagy várd meg a karácsonyi dömpinget és vegyél egy nagyobbat (pl.LG32LC4/5). Ha már ennyit vártál,, az a kis idő vagy pénz nem tesz semmit sehova (nekem részletre van). Ez már tudja az 1:1-et.
[ Szerkesztve ]
-
F.B.I.
veterán
válasz Chesterfield #1692 üzenetére
Elméletileg tudnia kell de töltsd le ezt a használatiját hátha benne van:
-
F.B.I.
veterán
válasz Chesterfield #1690 üzenetére
Most néztem a médiában 119K-ért van. Jó az árad érte. Én LG-re szavaztam de 50K-val többe volt, mondjuk az 82-es és 2 méteren belülről sem rossz.
-
F.B.I.
veterán
válasz Chesterfield #1687 üzenetére
Ha jó áron van szerintem jó választás.
-
F.B.I.
veterán
válasz littlemole #1573 üzenetére
Én 1,5-2 méterre ülök a rádiós egér-bill. kombóval (3,2m a szoba) és hibátlan képe van a PC-nek. A szemem nem bántja de természetesen minden levettem kb.50%-ra vagy az alá. Fényerő, kontraszt van bőven. Jah és alaplapi vidkariról megy, nem egy ATI HD-ről.
-
F.B.I.
veterán
válasz MoVieFaN #1497 üzenetére
Üdv!
Megvettem a médiában egy LG 32LC51-et. Az X360-at rákötve komponenssel, valami iszonyúan jó képe lett. A felhasználói üzemmódban mindent le kellett vennem 60 alá, mert 2 méterről nagyon bántotta a szememet (tűéles a GoW). A PC képe is élvezhető (1368x760) csak azt már tényleg érdemes kb. 2 méterről vagy messzebről nézni egy wireless bill-egér kombóval. Megérte a pénzét 150K volt.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Holnap vásárolni szeretnék egy 32"-es LCD TV-t. Főleg konzolhoz (X360, komponensel) ill. PC-hez használnám valamint DVD filmezésre. A Tv része nem nagyon lesz kihasználva. Kérdésem mi a legjobb max. 150K-ig. A PIP funkció ill. az erősebb fekete színmélység nem életbevágó mivel az X360 menüjében ezt lehet korrigálni a PC-n meg nem fontos. LG vagy Samsung? Sajnos Miskolcon csak az MM jöhet szóba vásárlásra ( a hitel miatt ).
A segítő mihamarabbi válaszokat előre is köszönöm!