Hirdetés
Aktív témák
-
sanko7777
csendes tag
sziasztok! HD ready tv-met szeretném lecserélni full hd tv-re, tudtok ajánlani olyan tv-t amelyiken nincs imput lag azaz nem késik a kép ? Mert x 360 hoz kellene ,ezekre a tévékre gondoltam :LG 37LH4000, Samsung LE40A656A1FXXH, PHILIPS 42PFL7404H esetleg aki ilyennel tolja konzolon megoszthatná velem a tapasztalatait a válaszokat előre is köszönöm.
-
sanko7777
csendes tag
sziasztok! Samsung B650 széria játékra jó? X 360 vagy PS3 hoz, nem csúszik vagy akadozik a kép? válaszokat előre is köszönöm.
-
sanko7777
csendes tag
köszönöm a válaszotokat, knbs kiváncsian várom a teszt eredményét előreis köszi, full hd lcd tv-t tudtok esetleg amelyiknél nincs imput lag?esetleg ez? http://digitalko.hu/index.php?lh=10&rendez=markanev,%20nev&epo=10&oldal=1&marka=9&markanev=PHILIPS&o=0&m=PHILIPS&n=32PFL7404H&k=LCD%20Telev%C3%ADzi%C3%B3&id=637&kat=2 vagy ez? http://digitalko.hu/index.php?lh=10&rendez=markanev,%20nev&marka=6&markanev=SAMSUNG&o=0&oldal=3&epo=10&m=SAMSUNG&n=LE-37B650%20T2W&k=LCD%20Telev%C3%ADzi%C3%B3&kat=2&id=454 tanácstalan vagyok.
-
sanko7777
csendes tag
köszönöm mindenkinek
-
sanko7777
csendes tag
sziasztok! Ezaz, ez a kérdés hogy zavart e valakit játék közben a B650 imput lagja? Nagyon szép tv, ilyet szeretnék venni csak nem láttam még hogy konzollal hogy viselkedik, ezért kérdezek.Nem akarok úgy járni hogy megveszem és játékra nem jó
-
sanko7777
csendes tag
az a link dínónak szól csak elnéztem
-
sanko7777
csendes tag
Sziasztok, a Digital ko-tól rendelt már valaki közületek? Ha igen akkor mik a tapasztalatok? A válaszokat előre is köszönöm.
-
sanko7777
csendes tag
Sziasztok! 40b650 es samsungnak semmilyen zavaró imputlag-ját nem tapasztaltam x 360-on használom és a játék mód sincs bekapcsolva, ugyanis így sokkal szebbek a játékok.Előtte egy HD ready samsungom volt és engem is riogattak ezzel az imput laggal,aztán rákötöttem a boxot a 40b650-re és imputlag sehol,el sem tudom mondani a külömbséget a két tv között.Le lett tesztelve rendesen úgy voltam vele hogy ha bármilyen lagot észreveszek küldöm vissza,de semmi úgyhogy megtartom
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest