Hirdetés
Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Melyik 32"-os lcd a legjobb vétel 200e alatt jelenleg? (képminőség, funkciók (pld. usb csatlakozás, wifi) hangminőség terén)
A Saturnban nézegettem - ugyan ez 37"-os változat - a Philips 37PFL8404H készüléket, s nagyon tetszett, igaz, full hd demovideo és képvetítés ment rajta, néhány nappal később viszont standard adást láttam, az is szép volt, de semmi kiemelkedő. Legfőképpen pedig azt nézném, de szeretném a full hd opciót, tehát mindenképpen ebben gondolkodom, s kérem segítségeteket is.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Sziasztok!
Két készülék közül melyiket választanátok szívetek szerint? Philips 32PFL8404H vagy Samsung UE-32B6000?
Designban nekem a Philips tetszik jobban, illetve az Ambilight is igen szép, illetve az UTP csatlakozó és hogy bármely weboldal nézhető vele (nem kell az asztali gépnek zúgnia, ez nem lenne rossz...) a Samsung pedig LED hátterű, a képminősége - feltehetőleg - jobb, bár szélesebb a káva és kevésbé tetszik külsőleg. De ha csak a képminőséget vennétek figyelembe, mely készüléket választanátok?Mégvalami. Régebben valaki belinkelt egy oldalt, ahol temérdek hd video tölthető le. Ezt sajnos nem találom, belinkelné valaki?
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Köszi srácok, ez az az oldal! Szuper
-
looser
addikt
válasz Gaben360 #49843 üzenetére
Én Mediaban láttam egy 37"-os 8404-et és az Ambilight egyszerűen csodás. Mivel igen vékony a káva (és ez a halvány kékeslila árnyalat sem igazán zavart be, legalább 20 percig álldogáltam előtte), az Ambilight fehér falon nagyon szépen érvényesült. Jópofa ötlet, igazán
Örömmel vennék én is 9604-et, de 80e a difi a led-telen, ám még mindig szép képű 8404-hez képest. Az egzotikus formátumok lejátszását pedig meg tudod oldani egy htpc-vel vagy egy Asus O!Play-el.
A garancia pedig minden Magyarországon forgalmazott Philipsre 2+1 év (kellene, hogy legyen).Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Nekem a Media Marktos eladó mondta, egy ellenérvként a 650-es Samsunggal szemben, mármint hogy annak 1-2 videomegosztóra van korlátozva az internet-lehetősége. Viszont amaz lejátszik mindenféle formátumot. Valami médialejétszóra mindenképpen szükségem lesz (tudjon flac, ape, wavpack audiot), de a tv még mindig kérdéses. A Philips olyan szép (ez mondjuk női indoknak éppen megfelelő )
-
looser
addikt
Elnézést, lehet, hogy nem ide kéne, de nem próbálnátok ki a következőt?
A Philips oldalán a Fogyasztói termékek -> Hang és látvány -> Televíziók. Itt klatty a 9000-es sorozatú-ra (fent).
Válaszd az Összes megjelenítése, és a Képernyőméretet állíts az alsó és a felső csúszkát is 32"-ra. 6/29-re csökken a mutatott készülékek száma.
Most válaszd ki mondjuk az első kettőt az Összehasonlítás jelölőnégyzetet kipipálva és kattints a narancssárga 'Termékek összehasonlítása' gombra.
Nektek is hibára fut? A global oldalon ugyanez a helyzet. Már írtam a Philips vevőszolgálatnak, csak nem akarok (így utólag ) se**et csinálni a számból.
Már gyakorlatilag csak Philipsben gondolkozom (úgy két hónapja ), csak a 8404-est kifutónak írják, lehet, hogy érdemes az új szériát megvárni? Egyáltalán vannak már idei (pld. a fenti összehasonlításban újként szereplő) tévéi a Philipsnek?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Azoktól a tulajoktól kérdezném, akiknek valamilyen internet opció van a tv-jükben, mennyire korlátozott vagy éppen korlátlan a weboldalak elérése?
-
looser
addikt
Köszi a kimerítő választ! Rátapintottál a(z egyik) lényeges pontra, akkor az xhamster és xvideos nem fog menni... Olyan fura egyébként, hogy pont ott, ahol a flash is működik (felteszem, a Samsungoknál, mivel megy a youtube, csak megírták a flasht is) ott van az internet bekorlátozva.
Megint kezd tetszeni a 8404... Az 5405 olyan csúf lett. Viszont 2ms és lejátszik mkv-t. Most mondd megMindent tudok a rákászszakmáról...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai