Aktív témák
-
Balu1991
csendes tag
OFF:
Tudom hogy nem ide tartozik de az Edigital-os 0% THM-es hitelről tud valaki valamit? Az oldalon ez van leírva:
"* Jelen kalkulációnk nem ajánlat, csak a figyelem felhívását szolgálja. Kamatmentes részletre történő vásárlás esetén THM: 0%"Nagyon megköszönném a segitséget:
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok!
http://www.csatlakozok.hu/index.php/cPath/40095
Az itt lévő 5méteres hdmi dvi kábelről (3365 huf) van valakinek véleménye? Nem túl kínai (túl olcsónak találom) samsung le32 r82-höz kellene.
Még nem vettem meg a tévém de nagyon parázom a Felhősödés és a Pixelhiba miatt (talán én tulzom el ezt a dolgot).ez a felhősödés és pixelhiba a tv-knél később alakul ki(használatkor) vagy már alapból (ujonnan) hibás? Az edigital-nál szeretném megvenni nem tudom hogy csak netes bolt-e, nem-e tudnám megnézni a tv-m laptopról vásárlás előtt(nemcsak a vásárlás után)Még egy kérdés: a fentebb leirt tipusnál (samsung le32 r82) milyen hangkimenetek vannak? )a gyári oldalt néztem de az nekem nagyon kínai, és nincs feltüntetve hogy az adott dolog kimenet vagy bemenet-e).
Nagyon megköszönném ha valaki választ tudna adni a kérdésimre
-
Balu1991
csendes tag
Sziasztok! Még lenne egy kérdésem: van egy xbox 360-nom HDMI kimenettel, úgy összetudom dugni a tévét (samsung 32 r82) a számítógéppel hogy veszek egy hdmi kábelt (mindkét végén hdmi kimenet, igy össze tudom kötni az xbox-szal) és egy hdmi-dvi adaptert ami a PC-be menne? Ez azért lenne fontos mert nem akarok kábelrengeteget a nappaliba bocs de én nemigazán értek ezekhez
-
Balu1991
csendes tag
Tehát akor a Samsung 32 R81 támogatja a 24p-t ha jól vettem ki a hozzászólásokból! Köszönöm a segítséget! Ezer hála! Nálam most ez lesz a befutó.
-
Balu1991
csendes tag
Üdv! Légyszi segitsetek! Nem tudok két tévé között dönteni: Samu 32 R81/82 illetve LG 32 LC 51! A két tévé között lévő árkülönbség nem számít. Mindegyiknek vannak jó tulajdonságai! az lenne a kérdésem hogy nagy baj hogy a samsungban nincs 24p ha jól tudom (későbbiekben szeretnék blu ray illetve hd dvd filmeket nézni, előbbit playstation 3-ról, utóbbit xbox 360-hoz kapható hddvd lejátszóval, ha ez számít valamit, külsö lejátszót nem tervezek)? Szerintetek a Samsungban jobb a képjavító technológia? Amugy főleg xbox 360-hoz vagy ps3-hoz, sz. gépről HD filmnézéshez / játékhoz (hdmi-dvi kábel) illetve analog adáshoz is használnám.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest