Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz joci66 #49547 üzenetére
Az option gombra nálam is előjön egy egyszerű 3 pontból álló menü (txt karakter, MPX, hangerő), így gyorsabban lehet elérni, ha az adott csatornát halkítani akarja az ember.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz joci66 #49543 üzenetére
Király
Azért a 2003-as Sony crt tv-m tudta ezt, egy nem tudom milyen modellévű, de talán 2009-nél nem régebbi Panasonic meg nem tudja ezt, érdekes.
De hát az élet szép, örüljünk, hogy futotta egyáltalán egy ilyen lcd tv-re.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz joci66 #49536 üzenetére
Itt vannak a képek a hangbeállítás menüről & általános menüről (képi menüt nem raktam fel): [link] [link] [link]
Akkor szerinted minden általam hangosnak vélt csatornát manuálisan nekem be kell állítani halkabbra?
Jó játék lesz, bár szerencsére csak pár ilyen van.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest