- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
A HDMI-t a gép összekötésével gondoltam,de ha csak képet vissz át akkor nem jó azt hittem hangot is,mert a gépet sehogysem tudom rákotni az erősítőmre ugy hogy 5.1-ben szoljon.
Talán az új ATi HD sorozatú videókártyáknál van az, hogy átviszi az már a hangot is, ha jól tudom. De a DVI-HDMI kábeles összekötésnél ez nem fog működni, ha jól tudom az ATi-nak saját spéci átalakítója van, ami csak hozzá jó.
Az erősítőmen nincs külön csatornás bemenet csak koax vagy optikai az 5.1-hez a gépen meg nincsenek ezek csak külön csatornás!
Milyen hangkártyád van? A legtöbb alaplapi hangkártyán is van optikai kimenet már.
Különböző oldalakon megnéztem a LC2RR árait (olscóbbat.hu,árukereső.hu).És hogy van az hogy a legjobb ár 260 a legrosszab egy másik üzletben már 446!Hogyan lehet ekkora különbség?
Egyszerű üzleti modell. Ha például raktáron van neki az adott típus, akkor előfordulhat, hogy az adott piaci ár már a beszerzési ár alá ment, tehát egyszerűen drágábban vette meg a bolt, mint amiért mostanság a többség árulja. Vannak boltok, akik ilyenkor nem csökkentik az árat, reménykednek, hátha valakire sikerül rásózni a régi árért. Az is elképzelhető, hogy egész egyszerűen nem frissitik a kifutó típus árát, nem csökkentik, mivel úgysem fogja senki sem keresni már, a rendszerben meg még benne maradt a régi árral...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest