- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ZuPa_
csendes tag
Nekem erről a netcaféban cs-ező arcok jutnak eszembe, akik 2cm-ről figyelik a monitort, hogy tényleg fullscreen legyen.
Én személy szerint ezt a lencsés módszert amiatt nem próbálnám, hogy ezek a lencsék nem tökéletesek, és szerintem ronthatják esetleg a szemed.
De figy, ha össz az a cél, hogy minél nagyobb szögben lást a monitort, tényleg, ne szarozz, tegyél úgy mintha egy netcaféban cs-ező arc lennél. Öltsd magadra egy öreg sarki rozmár ábrázatát arra az esetre, ha valaki benyitna, és biztos lesz a siker!
Bocs a cinikusságért, de ezt nem hagyhattam ki
ui: kipróbáltamkurváranemjó=D
-
polszki26
tag
tényleg létezik ilyen, általában hungarocellből csinálnak ''tartót'' a fresnelhez, és ezt rögzitik a monitorhoz... csak ilyenkor a fejed közel kell rakni a fresnelhez...
amugy mérd le a monitorod, és nézz szét a 3dlens.com -on, van egy csomo nagy lencse... 320 * 400 -asok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest