- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Érdekes ez a LED-es dolog. Van is kb. 100db nagy fényerejű LED-em (úgy emlékszem 200mW-osok, de lehet, hogy mégis a 300-asok, most nem tudom megnézni).
Csak nem tudom, hogy lesz így az első freshnel lencsével, mert halogénnél az a pontszerű fényforrásból kiinduló, széttartó fénysugarak újra egy pontba (ill. felé) irányítására való.
szerk: hoppá, észre sem vettem, hogy az utóbbi napokban ennyit írtatok (nem otthonról írok, itt nem volt átállítva 30-ról az üzenetlistaméret).
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
Hmm, érdekes, 5000 üzemóra szerintem baromi sok egy projektornak, de ha akarsz, mutatok neked a Tungsram (GE) gyártmányai között (de Osram, Philips verzióban is akár) tízezer üzemóra élettartamú fémhalogén lámpát is, nemcsak ötezrest...
A LED jól hangzik, ha nem melegszik, illetve tényleg kevésbé melegszik mint a fémhalogén. Ami miatt aggódom, az a színvisszaadása (ha tudom mit jelent a fényhasznosítás, és tudod hogy lm/W a mértékegysége - márpedig a fentiek alapján tudod - akkor azt is tudod, mit jelent az Ra avagy CRI). Az említett nagy teljesítményű LED-ekről tudsz mondani ilyen adatot, illetve mutatni egy grafikont a spektrumról?)
Nem kötözködni akarok, komolyan érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest