Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
tj_peti
üzenetére
Üdv megint!
Szóval ha 15 centiről jó volt a kép az írásvetítővel, és bele is fért az egész széltől szélig, akkor lehetséges, hogy bele fog a 17-es monitor is, csak készülj fel, hogy 17"-os monitorral ilyen fókusszal 3 méterről kb 4-5 méter széles képed lesz
. Így akkor kb olyan fókusztávú fresneleket kell venned, mint az írásvetítős, ez valahol le van írva itt a fórumban. Amúgy, amit külföldről rendelnél az sacc másfélszer jobb minőségű, mint az írásvetítős, és nekem még írásvetítőssel sincsenek karikák. Ha esetleg kisilabizálod, hogy mennyibe kerülnek ezek és a posta, akkor esetleg lehetne közösbe, mert én eleve úgy terveztem, hogy befogadja a nagyobbakat is. Karikák állítólag akkor jönnek elő, ha túl közel teszed az LCD panelhez a fresnelt, vagy ha a két fresnel nem illeszkedik jól, de ilyet én még nem tapasztaltam, mivel nekem ragasztva vannak és 5 centire a monitortól.Fórum feléledése: ide is eljutott a válság...
stinkydiver: Mindent bele. Hehe, úszószemüveg, LOL.
Bár eleinte én is paráztam tőle, én hegesztőpajzsal nyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Így akkor kb olyan fókusztávú fresneleket kell venned, mint az írásvetítős, ez valahol le van írva itt a fórumban. Amúgy, amit külföldről rendelnél az sacc másfélszer jobb minőségű, mint az írásvetítős, és nekem még írásvetítőssel sincsenek karikák. Ha esetleg kisilabizálod, hogy mennyibe kerülnek ezek és a posta, akkor esetleg lehetne közösbe, mert én eleve úgy terveztem, hogy befogadja a nagyobbakat is. Karikák állítólag akkor jönnek elő, ha túl közel teszed az LCD panelhez a fresnelt, vagy ha a két fresnel nem illeszkedik jól, de ilyet én még nem tapasztaltam, mivel nekem ragasztva vannak és 5 centire a monitortól.
Bár eleinte én is paráztam tőle, én hegesztőpajzsal nyomtam.