- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Hogy a ''lámpás'' lumen értéket ''LED-es'' candelára fordítsuk, ki kellene számolni, a lámpa mennyi candelát mutat az LCD panel egy pontja irányában. Ebből már látható lenne, milyen erős LED-ek kellenek - olyan távolságban egymástól, hogy éppencsak átfedjék egymás fényspotját. Ha ez kevés, közelebb kell őket tenni.
Háát, van egy nagyon elméleti, valószínűleg nem jó ötletem(ha már tényleg nagyon gáz, akkor is ki lehet töröltetni)...:
Tehát azt mondtuk, hogy a lámpa 25 000 lumenes. Mivel ez a teljes gömb irányban kisugárzott fény, ezért ezt nem tartjuk olyan értéknek, amivel számolni lehet. Ezért mondtunk 20 000-et. Tehát azt mondhatjuk, hogy a lámpa a teljes képernyőnek az összes pontja felé 20 000 lument sugároz, ami 20 000 candela(na ez már egy gázos rész, szerintem nem lehet pont így). Tehát ha az összes képpont felé ennyit sugárz, akkor egy pont is ennyit kap.... -
hankpoke
tag
Üdv!
Ha Jeled 50cd LED-et szeretnél az most pontosan 85HUF/db áron tudom beszerezni.
Üzemi paraméterei Umax:3.6V Inév:25mA Sugárzási szöge 20fok
Cree XE power LED paraméterei,ezt meg tudod venni a ChipCadnél 1e áron:
Umax 3.6V, Inév:350mA, Imax:1A Sugárzási szöge ha jól emlékszem 150 fok.
AZ a jó a Cree LED-nél hogy brutálisan túl lehet hajtani,de akkor lecsökken kb 50lm/W-ra a fényhasznosítása,tehát durván 180lm/W-ot tud a LED 150 fokban.Gyártó adatlapját kellene megnézni hogy ez térszöge vagy normál fokra értik. 1sr emlékeim szerint(ebben nem vagyok biztos) egy teljes gömbfelületet jelent.
Hankp
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest