Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
Őrült Ödön #1051 üzenetére
Hali,
Köszi a választ. A lámpaellenőrző elektronika a lámpa működését ellenőrzi sajna. Viszont erre is van egy leírás, ahogy írtam, de az nem minden projira igaz. A leírás szerint van egy 3 tűs csatlakozó, amire az alaplapokhoz kapható kis hangszórót kell rá kapcsolni, és próbálkozni kell, hogy eltaláld a megfelelő kombinációt, miközben egy zseblámpával világítod az lcd-t. (legalábbis ezt írja..) Amikor meg van a kép, akkor rányomsz egy jumpert a 2 tűre, és voilá. Ez az elmélet. A topic itt található, angolul.
ÜDV:
DOMymod: előttem lévő hszedre annyit mondok, hogy az a tapasztalat, miszerint megvakulsz a lámpától, nem elég megbízható, mivel egy LCD nagyon sokat levesz a fényből, bármennyire is ag mentes, és átvilágítható. Én ezt ebből a fórumból szűrtem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest