Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

válasz ldave #274 üzenetére

Az komoly, nekem a rekordom eddig minden hasonló játékban a kb. 30000 currency volt. :Y

A többivel mind csak egyetérteni tudok. Az animációk már nagyon sok nekem is. És a szokásosnál sokkal jobban elütnek és "kiemelkednek" a játékból, negatív módon. Értem én ez alatt, hogy pl. amíg Castorice sárkánya meg a hasonló fancy animációk tényleges ingame dolgok, addig itt csak az Aha fejes, tarotkártyás, szerencsekerekes meg health baros jpg jön fel a játék "fölé".

Pont a héten néztem bele picit ilyen 1.x-es youtube videókba (Space Station, Belebog), annyival jobb számomra az a hangulat, ami ott volt.
    Igen! Redditen mindig lepontoznak amikor azt mondom, hogy a Herta station volt a legjobb zóna. Volt egy jó modern sci-fi stílus, valami egyszerű alap történet, de a castot meg nagyon szerettem a fő és a mellék küldetésekben is, ahogy Arran ellopja Asta RSA kulcsát. :D Meg szimplán csak a fluff "self dialógusok" is mint Belobogban amikor Stelle írja, hogy beköltözne a szemetesládába mint egy mosómedve. Nem nagyon rémlik, hogy ilyenek lennének mostanság, persze javítsatok ki ha tévedek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés