- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
EAndrew
aktív tag
Helló,
Sajnos, nekem is megerősítették ma az 1-2d és olvasó szemüveg közötti összefüggést. Ez volt az apróbetűs lábjegyzet egy sikeres Femto alkalmassági vizsgálat végén. Választható: marad az aktuális -1.25 dioptria állandó szemüveg és lencse párossal, vagy műtét és pár év múlva feltehetőleg olvasó szemüveg kell közelre. Elég nehéz dönteni úgy hogy a végén így is úgy is szemüveg kell, igaz az egyik verzióban lenne pár év "szabad" mozgás.
Egyébként felvetettek egy köztes utat, csak az egyik szemet (dominánsat) műteni, a másikat hagyni, így távolra és közelre is van megoldás szemüveg nélkül. Tesztelni is lehet abban az esetben ha a két dioptria megegyezik: csak egyik szemben legyen lencse.
Én még nem próbáltam mert a pupilla tágító után két nappal lehet lencsét használni, viszont szerintem ez nem a legjobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Trollok komolyan
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest