Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4830) bandi0000


bandi0000
nagyúr

Sajnos elkezdtem olvasgatni régebbről, és eléggé elbizonytalanítottak a dolgok, de ezt kb el is engedtem. Viszont felvetődött pár kérdés, amiben hátha tud valaki segíteni...

Nekem elvileg a Visumax lenne a sasszemnél, viszont láttam, hogy van egy új, ami a Reflex Smile, megérheti a + kb 250k-t ez, vagy a csak a gyógyulási/sportolási időben járhatok jobban?

Teljesen összezavar ez a "védőlebeny" fogalom, ez akkor nem egy kézzel fogható valami, hanem a szememből alakítja ki a lézer igaz? Van valami hátránya ennek későbbiekben? Gondolok itt arra, ha belekapok a szemebe, megdörzsölöm stb elmozdulhat? Illetve kontaktlencsét lehet használni vele, ha pl későb romlana a szemem?

Nem tudom, hogy tényleg van-e baja a szememnek, de esküszöm, hogy kb a vizsgálat óta érzem azt, hogyha közelre fókuszálok és hirtelen felnézek a monitorra, akkor néha egy pillanatig nem éles, kell egy kis idő míg beáll a szem, természetesen ezt jelezném az orvosnak is, csak járt valaki hasonló cipőben? Kezdem azt hinni, hogy az agyam játsza ezt velem, mert ráizgulok a dologra.

Kaptam egy papírt ugye, amin a Legjobb távoli korrekció 1,00 mindkét szemre, és van egy másik alatta, aminél az van, hogy: cyclopegia-ban ott 1,00 és 0,95. Ezt azt jelentené, hogy ők 100%-ot ígérnek, és ha ennél rosszabb, akkor újraműtés?

Azt is olvastam, hogy az újraműtés esetén már nem lézerrel csinálják, hanem felszedik a védőlebenyt a hegnél stb stb, ez így eléggé rosszul hangzik, mert nekem eleve 2 műtétről beszéltek, mert nem biztos, hogy első körben meg tudják csinálni.

Elnézést a sok kérdésért, gondolom sokan voltak már hasonló cipőben, ezeket mind fel fogom tenni az orvosnak, is, csak ha addig találok/hallok olyan dolgot, ami nagyon nem tetszik, lehet el sem mennék a műtétre, vagy halasztanék valamennyit.

Xbox One: bandymnc

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.