- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ancika
újonc
3 hónapja volt diamond femtom a budai szemklinikán 49 évesen. Távolra rögtön élesen láttam közelre szinte semmit. Vittem magammal 1.5-ös és 1-es olvasószemüveget is, de alig láttam az első 1-2 napon. Az első hónap során az 1.5-ös kellett most már elég az 1-es. Sajnos 40 felett elindul az időskori távollátás. Efflumidex és Flucon szemcsepp ugyanaz (gyógyszerész vagyok). Efflumidexet jobban tolerálják a betegek, kevésbé ragad, sokáig hiánycikk volt, ezek szerint újra kapható...Szemszárazságom nekem is van, habár egyre kevésbé, Vidisic szemgélt, Optrex szemspray-t használok felváltva. 2 hónapos kontrolon a távoli látásom 150% lett 2 szemmel. Maximálisan meg voltam elégedve a szemklinikával, az orvosokkal, az asszisztensekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest