Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Hacked_3932

csendes tag

válasz Hacked_3932 #9 üzenetére

Na ez akkor nagyon meno, majd kiprobalom valamelyik boltban, hogy muxik-e a kulso (tuti picimacis csatlakozoju) DVD.
    Masik eleg erdekes cucc a laptopomban, hogy a bios allitgatasahoz egy floppyrol indithato progival lehet akarmit is allitani, mashogy nem megy.
    Aztan leszedtem a Compaq lapjarol egy normalisat, de az meg azt monta, hogy a HDD-n akar maganak egy kis reszesedest, valami 2 Mb-t, arra mint egy kulon particiot megcsinalta volna, ratelepitette volna maganak ezt a kis progit, aztan hadd szoljon. A baj csak az, hogy nekem meg mar tele volt (meg van) a vinyam, es nem orulnek ha ez a kis ize progi kiradirozna.

Ja bocs, hogy kemenyen beleOFFelotam, de eleg lusta vagyok ujat nyitni, laptopokkal ugyis keves topic foglalkozik.

Es ha mar itt jarok (legjobb uton, hogy kirugassam magam:)), mar csak megkerdezem, hogy egy vinyo csere az hogyan is zajlana, meg hol csinalnak ilyet. Hiszen az ujak nem tudom, hogy muxenek-e ebbena a lapban, viszont a regi nagyon olyan horgos hangokat hallat neha, es mar most elkezdem felterkepezni a terepet amig meg van netem (meg egyatalan gepem).
    Bios frissites persze a legfiatalabb a 1998 as.

• Den

veterán

válasz Hacked_3932 #9 üzenetére

Én is agyaltam ilyenen, létezik mpeg2 kártya pcmcia kivitelben, azzal tutira megy még 5.1 kimenete is van. a gond a külső eszköz csatolása. usb kiesik, a travelcom-nak vannak pc-card ilesztői külső meghajtóhoz az talán elég sávszélességgel bír.

Aktív témák

Hirdetés