Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi76
csendes tag
Sziasztok ! Egy ITC laptopról van valakinek valamilyen tippje ??
Az lcd panelt nem tudom leszedni a házról, valami tartja. De hol ????????
Slim dvd író laptopba menyibe kerülhet ???
Köszi -
web3
csendes tag
Nem biztos,de itt van mindenféle Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Protko
tag
Valaki nem tudja esetleg hogy hol lehet service manualokat találni?!
Fujitsu-Siemens laptophoz kellene konkréten -
renegade
aktív tag
ha portocom, akkor ez egy clevo lesz. Én már szétszedtem többször. Valoban, a leglehetetlenebb helyen vannak benne csavarok, és elég sok van belölük. Sajnos nincs most itt a gép, növérem elvitte külföldre, ugyhogy nem tudok részletesen segiteni. Kell hozzá elég sok figyelem meg kreativitás, hogy megtaláld az összes csavart, de megtalálhatóak. A kijelzönél emlékeim szerint pl mindkét oldalon 1-1 lepattinthato panel takarja a zárócsavarokat (a kijelzö zsanérjai mellett), söt mintha a két zsanér között is lenne egy. Talán az alján lévö reteszben is van, meg még kismillio helyen, vagy 8-10. Szoval türelem, figyelem, kreativitás, és menni fog. Belül pedig olyan, mint egy normál pc, csak minden olyan apro

-
OliApa
aktív tag
Egy tizes. Sztem tűrhető. Már csak azért is, mert egyre több a használt laptop és az olcsóbbakat a legegyszerűbben és a legköltségkímélőbben sztem a memóriabővítésekkel lehet leginkább alkalmassá tenni a mai alkalmazások többségének a futtatására. E mellett szólnak az olcsó memória árak is. Hol van az én első 4.000.- Ft-os 1 MB-os memóriám!

-
OliApa
aktív tag
Ja, és találtam egy linket, ahol a gép szétszedése töviről-hegyire le van rajzolva!
Bővebben: link -
OliApa
aktív tag
Akkor megvehetem a 256 MB 133-as SDRAM-ot? Legfeljebb félgőzzel rezeg.
Sztem próba lesz, laptopoknál ez nem különösebb gond, úgy látom. Az XP miatt kell. Eddig 128 MB volt a gépben, a lapozó fájl 475 MB volt, most 160 MB van benne és a fájl 155 MB amikor feláll az XP! Érezhetően gyorsult, bár sokak számára is megelpő fürgén fut az XP a gépen. A DVD-t röccenés nélkül játsza le, pedig a videómemória csak 2,5 MB. Bár a CPU 100%-on fut ekkor... 
-
AlBundy
aktív tag
Jól hallotad, max 288 Mb-ot kezel
Bővebben: link -
conair
tag
Hi!
Vettem egy protocom laptopot aminek törött a háza (a kijelző mögött) igazából szét akarom szedni és el akarom vinni megheggesztetni. Elől van négy csavar amit kiszedtem de csak nem akar szétesni. Valaki szedett már szét ilyet? Az az igazság nem nagyon akarom feszegetni nehogy eldurranjon a kijelző mert akkor b****hatom az egészet.
válaszokat előre is thx.
zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Lenovo Legion 5 pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Infineon. Tökéletes, repül az XP!