Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Aktív témák
-
Ezt zárom, az előző hozzászólásban van egy topik linkelve, ahol kérdezhetsz.
-
Lenry
félisten
szia!
errefelé a gyűjtőtopikokra esküszünk, nem nyitunk témát minden új kérdésnek.
legközelebb témaindítás előtt használd a keresőt, így pl megtalálhatod ezt a topikot, ahol majd a hozzáértők foglalkoznak a problémáddal.ezt pedig zárni fogja egy moderátor
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101
üzenetére
Elfelejtettem hozzátenni, hogy bios update sem segitett neki......
-
atos19881101
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy asus A3000-es seriás laptopom. A gond vele, hogy bekapcsoló gombra nem akar reagálni csak bios reset után.....ma szétszedtem teljesen, a lapon csak a procit még a ramokat hagytam, a tápot pedig csak a töltőről kapja.......bekapcsoló gomb megnyomásakor semmi nem történik.......de ha kiveszem az elemet, áramtalanitom a lapot, utána ismét rá a táp + bekapcs és elindul......minden gond nélkül beállitható minden és még a rendszer is feláll. Ha igy hagyom elem nélkül akkor működik újrainditáskor és bekapcsoláskor is. DE amint beleteszem az elemet, már csak az újraindulás működik a bekapcs meghal.....
Az elemet lemértem, 2,9V szóval az nem lehet a ludas....
kondikat mivel laptopról van szó, ezért nem hiszem hogy jó ötlet lenne próbálgatni cinezgetni......
Valakinek valami ötlet? ...... egész napos guglizás után sem találtam épkézláb megoldást, pedig ha elindul a lap akkor megy szépen gond nélkül.......

Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen házat vegyek?
- Elite: Dangerous
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (3)
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (2)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 4800 MHz-es DDR5 memória
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs