- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Aktív témák
-
Ezt zárom, az előző hozzászólásban van egy topik linkelve, ahol kérdezhetsz.
-
Lenry
félisten
szia!
errefelé a gyűjtőtopikokra esküszünk, nem nyitunk témát minden új kérdésnek.
legközelebb témaindítás előtt használd a keresőt, így pl megtalálhatod ezt a topikot, ahol majd a hozzáértők foglalkoznak a problémáddal.ezt pedig zárni fogja egy moderátor
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101
üzenetére
Elfelejtettem hozzátenni, hogy bios update sem segitett neki......
-
atos19881101
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van egy asus A3000-es seriás laptopom. A gond vele, hogy bekapcsoló gombra nem akar reagálni csak bios reset után.....ma szétszedtem teljesen, a lapon csak a procit még a ramokat hagytam, a tápot pedig csak a töltőről kapja.......bekapcsoló gomb megnyomásakor semmi nem történik.......de ha kiveszem az elemet, áramtalanitom a lapot, utána ismét rá a táp + bekapcs és elindul......minden gond nélkül beállitható minden és még a rendszer is feláll. Ha igy hagyom elem nélkül akkor működik újrainditáskor és bekapcsoláskor is. DE amint beleteszem az elemet, már csak az újraindulás működik a bekapcs meghal.....
Az elemet lemértem, 2,9V szóval az nem lehet a ludas....
kondikat mivel laptopról van szó, ezért nem hiszem hogy jó ötlet lenne próbálgatni cinezgetni......
Valakinek valami ötlet? ...... egész napos guglizás után sem találtam épkézláb megoldást, pedig ha elindul a lap akkor megy szépen gond nélkül.......

Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- VR topik
- Gitáros topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest